Станка Златева с червената кредитна карта Diners Club International First Lady„Станка Златева е идеален пример за силна и утвърдена жена. Тя е петкратен световен и европейски шампион, два пъти сребърен медалист от олимпиади и това са само малка част от нейните успехи. Спортисти като Станка Златева ни правят силни.” - това бяха част от думите на Анна Ангелова, изпълнителен директор на Дайнърс клуб България, когато вчера дамите директори в Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България наградиха Станка за сребърния й медал от Олимпийските игри в Лондон тази година.

Въпреки че не е доволна от второто място, Станка демонстрира силен дух и амбиция за победа. Като генерален спонсор на Българския олимпийски комитет бихме искали отново да й благодарим за отличното представяне и да я поздравим за положените усилия. Сигурни сме, че те ще й донесат още много и все по-големи победи.

Винаги сме подкрепяли българския спорт, затова не пропуснахме и тази възможност да възнаградим успеха. Поканихме Станка и нейния треньор Симеон Щерев вчера. На церемонията присъстваха много от дамите директори на Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България. Заедно те поднесоха наградата - ексклузивната червена карта Diners Club International First Lady с подарък 3000 лв. по нея. Нейните притежателки са изключително успелите жени, демонстрирали високи професионални постижения. Такава карта например притежават Ивет Лалова и Сани Жекова. Радваме се да приветстваме и Станка Златева в Клуба на успелите жени First Lady.

Станка Златева и дамите директори в Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай