Fibank и топ-готвачът Ути Бъчваров организираха вкусно парти по случай края на първия сезон на новото тв шоу „Животът е вкусен”.

На 28-ми май 2014 г. Ути покани в своето телевизионно студио участници от танцувалното предаване „Dancing stars”, журналисти и гостите от първия сезон на „Животът е вкусен”, сред които и участвалите клиенти на Fibank, взели кредит от банката и спечелили парти в новия си дом.

За всички тях Fibank и Ути бяха приготвили приятни изненади, кулинарно шоу и разкриха подробности от „кухнята” на предаването.

Ути готви

Клиентите на Fibank (Първа инвестиционна банка), които до декември 2014 г. сключат договор за жилищен кредит могат да спечелят новодомско парти с Ути Бъчваров.

Клиентите сами избират своите гости и менюто, а всичко останало ще бъде реализирано от екипа на Ути и ще включва много приятни изненади, богата трапеза и подходяща музика.

За повече информация: http://www.fibank.bg/bg/novodomsko-parti-s-uti/page/3492#nashata-iznenada

 Ути Бъчваров

Ути

Ути и Животът е вкусен

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай