Преди седмица Първа инвестиционна банка обяви, че предлага по-добри условията по ипотечните си кредити, като намали лихвите, таксите по обслужване на кредита и предложи допълнителни облекчения за кредитополучателите. Интересът към новите параметри на кредитите е голям, съдейки по телефонните обаждания и запитванията по електронната ни поща, затова Ви предоставяме възможност да задавате и тук своите въпроси към Милка Тодорова, директор дирекция „Банкиране на дребно"

 

 

Милка Тодорова е родена в гр. София. Завършила е УНСС, магистър по икономика - специалност промишлен мениджмънт. От началото на кариерата си от 1987г. е работила само в банковия сектор. Започнала е в БНБ, през 1991г. се премества в ТБ Биохим, а от 1995г. е на работа в Първа инвестиционна банка. До април 2007г. се занимава с корпоративно кредитиране, а оттогава до сега е директор на дирекция "Банкиране на дребно". Ползва английски, руски и немски език.

Коментари

  1. Здравейте, г-н Колев. Заповядайте в удобен за Вас офис на ПИБ и се обърнете към служител на фронт-офис. Там ще попълните искане за увеличаване размера на кредитната си карта. Искането ще бъде разгледано и ще Ви уведомим за възможността за увеличаване на кредитния лимит. Успешен ден, Милка Тодорова

  2. Здравейте. Ползвам кредитна карта Mastercard от ПИБ с лимит от 5000 лв. Как да постъпя, за да получа по-голям лимит - например 15000 лв. Благодаря предварително.

  3. Какви доументи са необходими, за да кандидатствам за кредита?

  4. Мога ли да кандидатствам за ипотечен кредит с пълния си размер на заплатата, а не само с осигурителния? Ако да, с колко се качва лихвения процент в този случай?

  5. Можете ли да кажете какъв е периодът за отпускане на ипотечен кредит - от кандидатстването до реалното отпускане на средства?

Коментирай