Водени от стремежа си непрекъснато да надграждаме възможностите за дистанционно банкиране, които предлагаме на нашите клиенти, разработихме изцяло нова функционалност, която вече е достъпна през мобилното приложение My Fibank[1].

 

При отварянето му в лентата с функционалностите ще видите и новата опция - „Операции на каса“.

Само с няколко стъпки можете бързо, лесно и удобно да направите заявка за следните касови операции в избран от Вас офис на Fibank:

  • Вноска на каса - до 9 500 лв. или тяхната равностойност в чуждестранна валута, вкл. превалутиране с договаряне на курс;
  • Вноска на каса по кредитна карта;
  • Вноска на каса по кредит;
  • Теглене на каса - до 5 000 лв. или тяхната равностойност в чуждестранна валута, вкл. превалутиране с договаряне на курс;

Интуитивният дизайн на приложението Ви води стъпка по стъпка до завършване на операцията. Ще видите и карта с клоновете и офисите на банката, така че да изберете най-удобната за Вас локация.

След завършване на операцията ще получите известие на мобилното си устройство, в което е записан код за потвърждение, който трябва да представите на касата в избрания от Вас офис.

С онлайн операциите на каса през мобилното приложение ще спестите време, тъй като можете сами да инициирате желаната операция и директно да я изпълните на касата на избрания от Вас офис на Fibank.

При заявка за касова операция през My Fibank текущите условия за извършване на касови операции се запазват. 

Новата функционалност вече е налична в приложението ни My Fibank за Android и iOS.

В случай че не я виждате в лентата с функционалности на приложението Ви, проверете за ъпдейт :) 


 


[1] Функционалността „Операции на каса“ е налична само при използване на приложението от регистрирано мобилно устройство.

 

Още новини и информация за функционалностите в My Fibank ще намерите тук

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай