В месеца на жените Ви представяме избрани продукти от злато и сребро, с които несъмнено ще впечатлите всяка дама. Независимо дали избирате подарък за Вашата съпруга, майка, дъщеря или сестра, няма нищо по-хубаво от това да заслужите усмивката и радостта ѝ. И нека не забравяме, че за жестовете на обичта няма нужда от конкретен повод.smile

Още нашите предци са пазели златото за най-важни поводи и са го предавали на наследниците си. Подарявайки злато, Виe подарявате една непреходна инвестиция. А продуктите от Fibank Gold and Silver съчетават най-висока проба инвестиционно злато и изящен дизайн, което ги превръща в скъпоценни бижута.

2020 е високосна година и преминава под знака на друг благороден метал – среброто. Авангардни сребърни продукти, изработени от най-висока проба инвестиционно сребро могат да бъдат чудесно допълнение към колекцията от бижута на всяка дама.

Цветя върху злато

Разбира се, че всяка дама заслужава цвете за своя празник. А какво ще кажете за съвършено цвете, пресъздадено върху инвестиционно злато? Серията от кюлчета медальони „icOns BLOOMS“ представя три изящни продукта: „Дива роза“, „Водна лилия“ и „Орхидея“.

Водната стихия и красотата на морето виждаме върху друга серия на швейцарската рафинерия ПАМП е "icOns WAVE" – отново в три разновидности: „Вълна“, „Делфина“ и „Раковина“.

Всяко кюлче-медальон е окомплектовано с верижка от сурова коприна и бижутерска закопчалка. Опаковано е в торбичка от органза и в картонена луксозна кутия на ПАМП. Изработено е от 1/5 тройунция злато проба 999.9/1000.

Двете серии „icOns BLOOMS“ и "icOns WAVE" се предлагат и в сребро с проба 999/1000, 1/5 тройунция. И при сребърните всяко кюлче-медальон е окомплектовано с верижка от сурова коприна и бижутерска закопчалка. Опаковано е в торбичка от органза и в картонена луксозна кутия на ПАМП.

 

 

Астрология

Серията „Зодии” включва дванадесет кюлчета-медальони, изработени 2.2 г най-висока проба (999.9/1000) инвестиционно злато. Върху всяко от тях са изобразени знакът и символът на съответната зодия. Всеки медальон има отвор за окачване, представен е в Certipac и луксозна кутия. Кюлчетата-медальони са изработени в швейцарската рафинерия ПАМП по поръчка и идеен проект на Fibank и се разпостраняват екслузивно в офисите на банката. В традицията на ПАМП, на реверса на всеки слитък от колекцията е поставена маркировка, която гарантира неговата автентичност.

Символите на вярата

Богородица – закрилницата на майките и семейството е идеален талисман за всяка жена. Представяме Ви 3 елегантни кюлчета-медальони и една монета, носещи върху себе си образа на Божията майка:

Златно и сребърно кюлче-медальон „Православна Богородица“, изработени от най-исока проба злато или сребро. Златното кюлче-медальон тежи 2.7 г, а сребърното – 5.2 г.

Златното кюлче-медальон „Католическа Богородица“ отново е 2.7 г, злато проба 999.9/1000.

Златна монета „Св. Богородица Троеручица“ от 1/20 тройунция злато проба 999.9/1000.

Любопитна информация е, че най-известната икона на на Богородица Троеручица в България е чудотворната храмова икона на Троянския манастир „Успение Богородично“. Друга известна икона-троеручица е тази от манастира „Св. Богородица“ в Арбанаси. Според народните вярвания тези икони помагат на болните да оздравеят, а на жените - да се сдобият с деца.

 

 

 

 

 „Царица на цветята”

 

Розата е символът на България. Това изящно цвете с пленителен аромат оживява в един от най-популярните продукти на Fibank - сребърна монета „Българска роза“. Тя е изработена от 1 тройунция, сребро проба 999/1000 с частично позлатяване, диаметър: 40.7 мм, номинал: 2 новозеландски долара.

Монетата е произведена в Новозеландския монетен двор и се предлага единствено от Fibank. Опаковане е в луксозна кутийка, пълна с ароматизирани розови потпури и роза върху капака и външна кутийка от лакиран картон. Сертификатът е на български и английски език и включва описание на историята на розата.

 

Израз на емоцията

Целувката е израз на любов, а кюлчето-медальон е перфектният посланник на Вашите чувства, когато не можете да дарите тази целувка лично.

Кюлчето-медальон „Emo-joy kiss“ е произведено от швейцарската рафинерия PAMP и е отсечено от сребро с най-висока проба 999/1000. Закачливият логотип на колекцията, напомнящ пъзел, изобразява означенията на химичните елементи злато (Au) и сребро (Ag), умножени на втора степен (квадрат). Кюлчето е придружено от луксозна кутийка и представлява перфектен подарък за тези, които обичаме или за нас самите. Кюлчетата-медальони Emoji са очарователна и забавна интерпретация на най-популарните Emoji, използвани в социалните мрежи. Те осигуряват възможност всеки сам да изгради своя индивидуален и неповторим стил на общуване.

 

 

Сърцето символизира любовта. Да „подариш“ на някого сърцето си е обещание за вечна обич и преданост.

Сребърното кюлче-медальон с холограма „Сърце“ е красиво бижу, с което да засвидетелствате своята обич към любимите Ви дами. Продуктът е изработен от сребро проба 999/1000, 5.2 г.

 

Слънцето – един от най-мощните символи. То носи заряда на живота, силата, младостта, топлината и любовта. Тези послания можете да подарите със сребърните кюлчета-медальони с холограма „Слънце“ и „Слънце с точки“. Те са изработени от 5.2 г сребро  проба 999/1000.

 

 

 

 

 

 

 

Още актуални предложения можете да разгледате в електронния ни магазин: www.my.fibank.bg/GoldShop

 

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай