Както вече Ви информирахме Първа инвестиционна банка стартира нова рекламна кампания с участието на футболната звезда Димитър Бербатов. След имиджовия клип в средата на месец май той засне втори клип за реклама на кредитни карти VISA и MasterCard. Читателите на блога ще са сред първите, които ще имат възможността да видят екслузивни кадри от ТВ клипа с футболната звезда, единствено и само тук:


[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/06/berbatov_cards_work.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/06/berbatov_cards_step.jpg 450 450]

Заедно с това ПИБ дава възможност на всички които си издадат кредитни карти VISA и MasterCard да се възползват от следните предимства:

· Всеки, който си издаде кредитна карта до 30 септември, ще се възползва от 0% лихва за първите 3 месеца

· ПИБ намалява минималната погасителна вноска - от 5 на 3% за всички издадени карти след 24.06.2008 г.

· С новоиздадената кредитна карта клиентът ще получи подарък - картичка с автограф на Бербатов.

· Плащайки с кредитна карта, картодържателите автоматично се включват в бонус програмата на ПИБ - при пазаруване в България или чужбина за всяка покупка на стойност 100 лв. клиентът получава по 1 точка. За всяка натрупана бонус точка клиентът може да получи 1 лв. обратно в картовата си сметка. Точките се трупат на шестмесечeн период, като в края на всеки период сметката на клиента се заверява със суми, съответстващи на натрупаните точки. Минималната натрупана сума, необходима за получаване на бонус, е 2 000 лв. за 6-месечен период. При закупуване на туристически пакет или заплащане на нощувка в хотел, самолетен билет, наемане на автомобил или друга услуга картодържателят получава безплатно „Медицинска пътническа застраховка" с покритие до 100 000 щатски долари. С кредитните карти VISA могат да се заплащат и всички сметки за комунални услуги.

Всички кредитни карти на банката се издават с чип, което значително повишава защитата от неправомерно използване. В допълнение, при желание от страна на клиентите, може да получават sms известие на мобилния телефон при всяка операция с картата. Банката периодично организира за всички свои клиенти участие в томболи, наградни игри и други ефектни мероприятия, организирани съвместно с VISA или MasterCard.

Коментари

  1. Тоя Митко е едно сладурче да ги изпапкаш направо.Заради него и аз станах фен на ПИБ:)))))))))

  2. Е, добре е – с хумор. Но не се чува много какво казват накрая. Или пък аз съм глуха?

  3. след купата на лигата, май към холивуд сме се запътили :D

  4. Ама сладур е този Бербо! Да го изядеш!

  5. ааааа хахах много добро :) харесва ми!

  6. Заигравката с погасяването ми допада а и клипчето го бива :-)

  7. Свежарско... този май повече ми допада от първия... добра доза хумор в края на деня.

  8. Ehee... mnogo mi haresa!!! Berbatov e super :)

Коментирай