Fibank (Първа инвестиционна банка) представи за първи път в България допълнителна микрокарта към дебитните карти за деца и тийнейджъри Debit MasterCard PayPass Kids and Teen.

Микрокартата е с компактен размер и се предлага с аксесоар по избор – гривна или ключодържател.

До 15 юли 2017 г. всички клиенти, заявили детска или тийнейджърска дебитна карта, ще получат към нея като подарък микрокарта с аксесоар. В този период клиенти на Fibank, чиито деца вече използват такава карта, имат възможност да заявят безплатно издаване на допълнителна микрокарта, без да заплащат допълнителна такса.

С дебитните карти за деца и тийнейджъри от Fibank подрастващите нямат проблем да имат достъп по всяко време до джобните си пари и не е необходимо да носят портфейл, чанта или телефон за разплащане. Независимо дали спортуват, играят или се забавляват микрокартата винаги е с тях. Заплащането се осъществява на ПОС терминали, които обслужват безконтактно плащане, и е само с едно движение.

Представяме в няколко лесни стъпки употребата на микрокарта във видеото: Да плащаш с микрокарта е #cool.

Картата с компактен размер се издава само при наличие на заявена или вече издадена детска или тийнейджърска дебитна карта и се води допълнителна към същата сметка, към която е основната карта. Издава се в комплект с един брой силиконова гривна (в цвят по избор) или ключодържател. Валидността на микрокартата е три години, не е обвързана с тази на основната карта и не се подновява автоматично. Издава се с генериран ПИН код. Могат да се заявят нива на дневни и седмични лимити, както обявените лимити, предназначени за основна карта Debit MasterCard Pay Pass kids или teen.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Предложете го и за обикновенните ви възрастни клиенти. Задължително подберете и по-подходящи цветове.

    1. Благодари Ви за обратната връзка!

  2. Здравейте,

    Защо не го предложите и за обикновените клиенти? Аз лично бих си извадил такава, ако има ключодържател с не съвсем детски дизайн?

    1. Здравейте! Благодарим Ви за обратната връзка.

  3. Сега ако можеше и в интернет да се плаща с тях ! Цена нямаше да имат.

Коментирай