Тази година 17-ото издание на фестивала ще се проведе от 8-и до 13-и август, като всички присъстващи отново ще могат да се насладят на изпълненията на 22 групи и изпълнители безплатно, благодарение на подкрепата на Fibank.

На сцената в Банско част от звездите тази година ще бъдат: Чайна Моузес, ЖеСант, Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Стефка Оникян, както и много други.

По време на това издание на фестивала в джаз столицата на Балканите - Банско, ще пее и голямата звезда Ийока, която ще изпълни и своя хит - песента Simply Falling.

На 9-и август Fibank организира традиционна вечеря за свои дългогодишни клиенти, партньори и приятели, която ще се състои в Кемпински Хотел Гранд Арена в град Банско. По време на вечерята специално за гостите на банката на живо ще пеят група Магнетик, Чайна Моузес и Devoution.

Пълната програма на фестивала можете да видите тук >> http://banskojazzfest.com/bg/about-festival/the-program

Jazz Fest Bansko

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Евала, радвам се че подпомагате такива инициативи!

  2. Инициативите в който учатва Fibank са страхотни за пореден път се убеждавам. Освен това много ме радва факта, че подкрепяте спорта. Евала. Още дълги години ще сте банка номер 1 за България. Успех!!

Коментирай