В периода от 15 януари до 15 февруари 2019 г. използвайте активно своята Mastercard от Fibank и може да спечелите страхотни награди:

  • голяма награда: VIP пакет за двама по време на Световната купа по ски в Банско;
  • всеки ден от периода на промоцията: аксесоар за зимни спортове;
  • всяка седмица: 2 ваучера х 200 лв. за магaзини MaxSport.

Как да участвате?

За да участвате в тегленето на наградите, в необходимо да направете поне 1 плащане с Вашата Mastercard от Fibank в периода от 15.01-15.02.2019 г. /включително/.  След това автоматично участвате в теглене на печелившите участници, без да е необходима допълнителна регистрация от Ваша страна.

Всяка извършена с карта трансакция Ви дава право за участие в тегленето на наградите, независимо от броя на издадените на Ваше име карти от Fibank.

За валидни се считат всички плащания, извършени на ПОС терминални устройства както в България, така и в чужбина. Няма изискване за минимална сума на трансакцията.

Трансакции от теглене на пари в брой от банкомат (АТМ), както и трансакции, направени от карти, издадени след началото на промоцията няма да дават право на притежателя им за участие в играта за тегленето на наградите.

Пълните правила на промоцията ще откриете на нашия сайт: www.fibank.bg

 

 

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

  1. Здравейте,
    Бях на ски купата във Банско на 22 февруари 2019. Беше много добре организирано и забавно, беше първото световно първенство на което водих сина си. Посетихме къщичката на ПИБ и участвахме във организираната томбола. Гледахме съзтезанието и се върнахме отново в къщичката прекарахме чудесно време с малкия ми син, топло, много снимки и учтиви промотъри. Докато бяхме там започнаха да теглят томболата, изтеглиха няколко печеливши, който не присъстваха и водещият каза че ще им звъни обратно за връчване на наградите. Тръгнахме си и не дочакахме края. Когато бях вече в кабината мой приятел ми звънна за да ми каже че съм бил избран между печелившите и да отида да си взема награда, но за съжаление нямаше как да се върна. До този момент никой не се е свързал с мен и бих искал да попитам как мога да разбера към кой да се обърна за получаване на награда. Спомена е много сантиментален за нас свързан с ПИБ, тъй като имаме история която започва още от раждането на сина ми когато в същият ден спечелих футболна фланелка от организирана от вас томбола за световното през 2014 год. Сега за първи път заедно с него ходим на събитие организирано от банката и отново печелим, мисля че това просто е удивително. Ще се радвам за повече информация от ваша страна. Можете да се свържете с мен и директно по телефон. Предварително благодаря. С уважение Христо Несторов

    1. Здравейте, г-н Несторов. Моля да ни посочите кой от офисите на банката би Ви бил удобен за получаване на наградата?

Коментирай