В периода от 15 януари до 15 февруари 2019 г. използвайте активно своята Mastercard от Fibank и може да спечелите страхотни награди:

  • голяма награда: VIP пакет за двама по време на Световната купа по ски в Банско;
  • всеки ден от периода на промоцията: аксесоар за зимни спортове;
  • всяка седмица: 2 ваучера х 200 лв. за магaзини MaxSport.

Как да участвате?

За да участвате в тегленето на наградите, в необходимо да направете поне 1 плащане с Вашата Mastercard от Fibank в периода от 15.01-15.02.2019 г. /включително/.  След това автоматично участвате в теглене на печелившите участници, без да е необходима допълнителна регистрация от Ваша страна.

Всяка извършена с карта трансакция Ви дава право за участие в тегленето на наградите, независимо от броя на издадените на Ваше име карти от Fibank.

За валидни се считат всички плащания, извършени на ПОС терминални устройства както в България, така и в чужбина. Няма изискване за минимална сума на трансакцията.

Трансакции от теглене на пари в брой от банкомат (АТМ), както и трансакции, направени от карти, издадени след началото на промоцията няма да дават право на притежателя им за участие в играта за тегленето на наградите.

Пълните правила на промоцията ще откриете на нашия сайт: www.fibank.bg

 

 

Данира Доспевска

Данира е специалист „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя ще се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, телекомуникациите и новите възможности, които те предоставят на потребителите. Очаквайте от нея практични съвети, отговори на въпросите, които Ви вълнуват и разбира се, всичко най-актуално за Fibank.

Коментари

Коментирай