Специално за клиентите на Fibank, които притежават дебитна или кредитна карта MasterCard, сме подготвили страхотни изненади и една вълшебна зимна приказка.

От 12 ноември до 9 декември 2015 г. плащайте активно с Вашата дебитна или кредитна карта MasterCard от Fibank и можете да спечелите една от уникалните награди:

  • 3-дневна зимна приказка за двама в перлата на австрийските Алпи - Кицбюел, осигурна специално от MasterCard;
  • 1 уикенд за двама с VIP пакет за откриване на ски сезона в Банско на 12 декември 2015 г. – всяка седмица;
  • 10 термочаши с логото на Fibank - всеки ден;
  • 5 ски каски Alpina - всяка седмица.

Няма ограничение в броя на участията Ви, така че използвайте Вашата карта MasterCard от Fibank всеки път, когато плащате в търговските обекти в България и чужбина или онлайн. Това ще увеличи шанса Ви да спечелите една от наградите. Няма изискване за минимална стойност на трансакцията.

Притежатели на карта Mastercard от Fibank, които в обявения период са използвали своята карта и са извършили поне 1 трансакция с нея, като са заплатили стоки или услуги на ПОС устройство в търговски обекти или по интернет, автоматично получават право да участват в томболата за спечелването на обявените награди, без да е необходимо допълнителна регистрация от тяхна страна.

Промоцията важи за периода от 12 ноември до 9 декември 2015 г. за карти, издадени преди 12 ноември 2015 г., с които в рамките на промоционалния период е извършено поне 1 плащане на ПОС устройство в търговски обекти или по интернет.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай