Г-жа Екатерина Хинова спечели голямата награда от промоцията ни „Зимна приказка с MasterCard от Fibank”. Специално за нашите читателите, тя разказва за преживяването и своите впечатления от перлата на австрийските Алпи – Кицбюел.

Zimna prikazka

„Казвам се Екатерина Хинова и съм строителен инженер по образование. Родена съм в София, но през 2004 година съдбата ме изпрати на обектите на ПЛАНЕКС в гр. Поморие.

Открих си сметка в Първа инвестиционна банка, гр. Бургас, от където ми предложиха моята първа карта MasterCard. През 2010 г. започнахме ремонт на наша стара сграда в с. Хвойна, която превърнахме в хотел. Тогава открихме и фирмена сметка – отново в Първа инвестиционна банка.

Удълженото работно време и множеството офиси в моловете правят Вашата банка изключително удобна за бизнеса. Разбрах, че любовта ни е взаимна, когато пак от Fibank ми съобщиха,че печеля голямата награда от промоцията Зимна приказка с MasterCard от Fibank.

А тя беше невероятна - пътуване за двама до Кицбюел за откриването на състезанията от Световната Купа по ски алпийски дисциплини. Ските винаги са били слабост на цялото ни семейство, неслучайно и семейният ни хотел е до пистите в гр. Чепеларе.

Пътя до Кицбюел и цялото ни пребиваване там бе организирано с немска точност и прецизност. За трите дни, прекарани там, може да се разказва като за цяла отпуска. Настаниха ни в 5-звезден хотел - единствената по-голяма сграда в изпълнената с красиви вили с кокетни дворчета долина. Оборудваха ни със ски екипи, водач и цял ден се възползвахме от множеството лифтове, свързани по между си с отлично обработени писти. Времето също беше с нас - слънчево и тихо.

Обядвахме на високо в Алпите, в хижа между лифтовете, която ми напомни за "Щастливеца".

Тук е мястото да спомена за невероятните вечери, които бяха организирани за цялата група.Те бяха в семейни ресторанти с многогодишна история, с портретите на известни личности, наслаждавали се на изисканата Австрийска кухня и тънките вина преди нас.

Откриването на състезанията бе съпроводено от Авиошоу и греяно вино, което непрекъснато разнасяха на трибуните.

И на края искам да разкажа за най-вълнуващото ни преживяване - срещата ни с една изключителна личност - Франц Кламер. Златен олимпийски шампион за 1976 год. и още два пъти златен и веднъж сребърен медалист за Световната Купа, с 9 победи с рекорди за различни писти, а рекордът му от 111 км/час не е достигнат цели 25 години.

В перфектна спортна форма той поведе групата в планината, а на вечерята специално дойде при нас и с удоволствие си спомни за Петър Попангелов и за двете си гостувания в България - в Банско и Созопол.

 

Е, както Ви споменах в началото, не три дни а цяло приключение беше нашето пътуване до Кицбюел!”

ZImna prikazka 2

zimna prikazka 3

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай