Още от най-древни времена за новородените се поднасят дарове – символи на здравето, благополучието и изобилието.

В наши дни често избираме да подарим дрехи, играчки или нещо практично, което би било от полза на семейството в отглеждане на новия му член.

А защо не подарък, който има непреходна стойност във времето?

Представяме Ви 2 нови монети от колекцията ни Злато и нумизматика, носещи върху себе си посланието за идването на новия живот.

Златна монета за бебе – момче и момиче

Монетата е изработена от 1 г инвестиционно злато с най-висока проба 999.9/1000 и е опакована в луксозна кутия със сертификат. Предлага се в две разновидности:  синьо – за момче и розово – за момиче.

На лицевата страна на монетата е изобразен един от универсалните символи, носещи посланието за идването на новия живот - щъркел, който носи бебе в клюна си.

Монетата е произведена по поръчка и идеен проект на Първа инвестиционна банка от дългогодишния ни партньор – Новозеландски монетен двор.

Продуктa може да намерите в офисите и клоновете на Първа инвестиционна банка, както и в нашия онлайн магазин:  https://my.fibank.bg/GoldShop

Цена: 167 лв.

Данира Доспевска-Шаренкапова

Данира е мениджър „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, информационните технологи и новите възможности, които те предоставят на потребителите.

Коментари

Коментирай