Златни и сребърни подаръци за Цветница, Великден и Гергьовден на промоционални цени

По случай светлите празници Цветница, Великден и Гергьовден отново имаме специално предложение. Медальоните icOns Blooms, медалите Цветница и Великден, както и кюлчетата медальони Св. Георги от злато и сребро са на промоционална цена в нашия електронен магазин.

[gallery link="file" ids="3011,3006,3021,3010,3012,3009,3014,3005,3013,3008"]

До 17 ч. на 31 май можете да ги закупите с намаление от 5% на https://my.fibank.bg. На следващия ден те ще пристигнат на желания от Вас адрес добре опаковани и готови да зарадват някого. Можете да разгледате по-подробно медальоните, медалите и кюлчетата медальони тук.

Медальоните IcOns Blooms и кюлчетата медальони Св. Георги са произведени в Швейцария от рафинерията PAMP (Produits Artistiques de Métaux Précieux – Художествени произведения от благородни метали), една от водещите световни компании за рафиниране и преработка на благородни метали. Всички продукти на рафинерията отговарят на стандартите за качество на инвестиционното злато, приети от Швейцарската централна банка, Лондонската метална борса, Нюйоркската и Токийската стокова борса.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай