Остават броени дни до празника на любовта. И през тази година Fibank (Първа инвестиционна банка) поднася специална изненада за своите клиенти. По повод Св. Валентин селектирани продукти – златни и сребърни кюлчета и монети – се предлагат с отстъпка от 10%.

От 11-и до 28-и февруари 2014 г. включително (17 ч.) всеки клиент може да закупи с празнична отстъпка през електронния магазин Fibank Gold & Silver (https://my.fibank.bg/GoldShop) и в клоновете на Fibank (Първа инвестиционна банка) следните продукти:

монета сребро „Св.Валентин” (112.50 лв.)

монета сребро „Love forever” (144 лв.);

монета сребро „Котка Felis Margarita” (189 лв.);

монета сребро „Котка American Curl” (189 лв.);

кюлче-медальон паладий „Любов” (220.50 лв.);

златно кюлче-медальон с холограма „Сърце” (207 лв.);

сребърни кюлчета-медальони „Слънце с точки между лъчите” (40.50 лв.) и „Слънце без точки между лъчите” (40.50 лв.).

Посочените цени са с отстъпка.

Fibank-Home_Valentine

Тематичната за празника сребърна монета „Св. Валентин” е с многоцветно изображение и е изработена от 1 тройунция сребро с най-висока проба 999/1000. Монетата е с диаметър от 40.7 мм, като се продава в луксозна кутийка под формата на сърце, която е украсена с кристали „Сваровски”.

StValentin

 

Сребърната монета „Love forever” е произведена по специална поръчка от Новозеландския монетен двор и се предлага в уникална опаковка във формата на сърце, която е украсена с две златни халки – символ на вечната любов. Монетата е с тегло 1 тройунция и е изработена от висококачествено сребро с проба 999/1000. Диаметърът й е 40 мм.

 LoveForever

Кюлчето-медальон от паладий „Любов” е с проба 999.5/1000. Красивият талисман е изработен в най-престижната швейцарска рафинерия ПАМП, с официален представител за България – Fibank (Първа инвестиционна банка). Кюлчето-медальон се продава в луксозна опаковка с аксесоари.

 FlameOfLovePalladiumMedallionBar

За някои хора Св. Валентин е празник в рамките на 24 часа, за клиентите на Fibank празникът ще продължи до края на м. февруари. Възползвайте се от нашата празнична оферта и подарете на любимия човек внимание.

Промоцията е активна от 11.02. до 28.02.2014 г. (17 ч.) 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай