Fibank изпрати българската спортна делегация  с талисман за късмет– плюшено лъвче с националния трикольор.

picture

Днес от София за Азербейджанската столица отлетя основната група от български участниците в първите Европейски игри в Баку, които ще се проведат между 12 и 28 юни 2015 г. На летище София генералният спонсор на БОК - Първа инвестиционна банка, пожела късмет на волейболистите от мъжкия национален отбор и състезателите по спортна гимнастика и борба - класически стил. По традиция всеки представител на българската делегация получи талисман от нас - плюшено лъвче с националния трикольор.

"Като банка, подкрепяща българския спорт и в рамките на дългосрочното ни сътрудничеството с Българския олимпийски комитет, за мен е чест да Ви пожелая успех на Европейските игри в Баку. По утвърдена през годините традиция, Ви поднасям този символичен подарък. Нека той Ви донесе късмет и сила на духа, за да се справите с  предизвикателствата, които Ви предстоят." – с тези думи Илона Станева – директор Маркетинг и реклама във Fibank,  подари на нашите спортисти по един талисман от Fibank и им пожела успешно представяне на предстоящите игри в Баку.

picture1

picture2

Данира Доспевска

Данира е специалист „Корпоративни комуникации”. Чрез блога на Fibank тя ще се грижи да получавате полезна и актуална информация от банковата сфера. Интересува се от развитието на дигиталните комуникации, телекомуникациите и новите възможности, които те предоставят на потребителите. Очаквайте от нея практични съвети, отговори на въпросите, които Ви вълнуват и разбира се, всичко най-актуално за Fibank.

Коментари

Коментирай