По традиция олимпийският отбор на България беше изпратен с плюшени лъвчета за късмет и успехи от генералния спонсор на Българския олимпийски комитет Fibank. За най-големия спортен форум на годината в Пьонгчанг националите заминаха в добро настроение и с оптимизъм за състезанията. Надеждите ни за медал са свързани най-вече със знаменосеца на делегацията Радо Янков, Сани Жекова и алпийката Мария Киркова. Пред журналисти и фенове на зимните спортове Радо си пожела да покаже най-доброто, на което е способен и благодари за честта да изведе нашите представители на церемонията по откриването. За Сани това ще е четвърта олимпиада, като на изпроводяк тя сподели, че е още болна, но се надява да се възстанови за игрите. С предходните групи за Пьонгчанг отпътуваха и останалите ни спортисти, зарадвани също с талисман от Fibank.

Към края на 2017 г. Първа инвестиционна банка е третата по големина банка в страната и най-голямата институция с български капитал. Мажоритарни собственици на банката са г-н Цеко Минев и г-н Ивайло Мутафчиев, които притежават по 42.5% от капитала й (останалите 15% от книжата са свободно търгуеми на "БФБ-София").

Златко Стоянов

Златко е Мениджър „Корпоративни комуникации”, като се присъединява към екипа на Fibank през 2011 г. в дирекция "Методология". Автор е на статии в корпоративния вестник Fibank NEWS, отразяващи един по-приемлив поглед към сложната банкова терминология. Следи развитието на регулациите и тяхното отражение в дейността на банките. Очаквайте от него разработки, посветени на новостите в банковата сфера.

Коментари

Коментирай