Всеки ден може да бъде подходящият, за да изразиш любовта си. Не е нужно да чакаме специален повод или празник, за да изненадаме хората, които обичаме. Всеки миг, в който подаряваме преживяване, щастието озарява поне две лица.

Fibank Gold&Silver предлага на Вашето внимание идеи за подарък, с който да откраднете поне една красива усмивка и да създадете безценни спомени.

Възползвайте се от специалната промоция в електронния магазин Fibank Gold & Silver до 8 март 2019 г., по време на която можете да закупите продуктите, маркирани с етикет „промоция”*, с 5% отстъпка.

Кюлче-медальон сребро EMO JOY- Kiss*

Нищо не може да изпрати любовта ти към друг толкова бързо, колкото Emoji целувката.
Кюлчетата-медальони Emoji, произведени от швейцарската рафинерия ПАПМ са очарователна и забавна интерпретация на най-популарните Emoji използвани в социалните мрежи. Те осигуряват възможност всеки сам да изгради своя индивидуален и неповторим стил на общуване. Кюлчетата-медальони EMO JOY-Kiss, са с квадратна форма с размери 20/20 мм, отсечени от сребро с най-висока проба 999/1000, и тегло 10 г. Всеки от медальоните е придружен от луксозна кутийка и верижка за окачване от пресукана коприна с бижутерска закопчалка. Можете да закупите тук https://my.fibank.bg/GoldShop или в офисите на Fibank.

 

Златно кюлче-медальон "Слънце"

От древни времена слънцето е един от най-мощните символи, олицетворяващ живота и силата, божественото и мистичното. В различните митологии фигурата на бога Слънце винаги е издигната на пиадестал. Смята се, че медальон с изображение на слънце носи късмет и хармонична любов, насочва притежателя си към мъдри решения, които да му донесат слава и успехи.

Златното кюлче-медальон „Слънце“ е с проба 999.9/1000 и тегло 2.7 г

Можете да закупите на https://my.fibank.bg/GoldShop или в офисите на Fibank.

 

Златно кюлче-медальон "Сърце" с холограма*

Златното сърце е символ на чиста, топла и искрена любов. Кюлчето-медальон е с проба 999.9/1000 и тегло 2.7 г

Можете да закупите на https://my.fibank.bg/GoldShop или в офисите на Fibank.

 

 

 

 

Сребърна монета "Свети Валентин"*


Сребърната монета „Свети Валентин“ е с многоцветно изображение на две вплетени сърца и Купидон. На гърба е изобразена кралица Елизабет Втора. Монетата е 1 тройунция, сребро, проба 999/1000, с диаметър 40.7 мм и номинал 2 новозеландски долара. Произведена е в Новозеландския монетен двор. Представена е в луксозна кутийка под формата на сърце, украсена с кристали Сваровски.

 

Можете да закупите на https://my.fibank.bg/GoldShop или в офисите на Fibank.

Сребърна монета куче Boxer

Сребърна монета куче Boxer е 1 тройунция сребро, с проба 999/1000 и диаметър 40 мм. 
Лицето на монетата е с цветно изображение и инкрустиран кристал Сваровски. Представена е в луксозна цветна опаковка,   придружена от сертификат.

Можете да закупите на https://my.fibank.bg/GoldShop или в офисите на Fibank.

 

* Продукт с етикет промоция. Условията важат само за продукти, маркирани с етикет „промоция“, закупени от онлайн магазина Fibank Gold&Silver в периода от 17 ч. на 8 февруари 2019 г. до 17 ч. на 8 март 2019 г.

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай