Интерактивната реклама на Debit MasterCard

Вече Ви представих Debit MasterCard – дебитната карта, която не познава граници. Вероятно вече сте срещнали и рекламите ни за нея, на които са подредени много и различни обекти. Тъй като Debit MasterCard е карта за всички ситуации – пътуване и пазаруване, забавление и спорт, работа и почивка, именно те оформят силуета на картата. А ако си инсталирате Layar на своя iPhone или устройство с Android и насочите камерата към билборд или плакат с рекламата, ще можете да разгледате картата отблизо. Пробвайте! Приложението е безплатно и можете да си го свалите още сега.

Ако щракнете на картата след това, ще се зареди страницата в сайта ни, в която я представяме по-подробно. Там можете директно да попълните и онлайн искането за издаването й, докато чакате на автобусната спирка или се разхождате.

[gallery columns="2" link="file" ids="3154,3153"]

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай