Fibank e партньор на концерта на Любо Киров - "Знам. Най-доброто от Любо Киров.", който ще се състои на 10 ноември в зала 1 на НДК.

Подготовката тече с пълна сила. Остават само няколко дни. Специално за FibankNEWS и блога на Fibank Любо даде интервю за всички свои фенове.

Любо, защо избра концертът да бъде под мотото „Знам“?

Да вярваш в нещата, които правиш, е страхотно. Вярата е голяма движеща сила. Интересно е, че когато казваш „знам“, някак си затвърждаваш тази увереност и това става повече от вяра!

Вече дълги години си на българската сцена. Кой е най-запомнящият момент с фенове?

Имал съм стотици случки в различни градове! Подарявали са ми безумни неща, радвал съм се на българи, които ме разпознават извън страната, но най-запомнящите моменти остават концертите, на които сме се радвали и дори плакали заедно с публиката.

 Как реши да помагаш на млади изпълнители?

Научих във времето и сега знам, че ако ти е дадено нещо то е с цел да те научи и ти да даваш. Истинската радост идва от даването и подкрепата, това са най-важните моменти  в живота на човек. Ако виждаш, че твоята помощ помага на някой да сбъдва мечтите си, радостта е пълна и за самия теб!

Ще ни разкажеш ли повече за Нова музика?

„Нова Музика“ са млади и талантливи хора, на които с радост помагам. Аз вярвам в приемствеността между поколенията в музиката. Харесва ми да съм полезен за хора, които заслужават да бъдат подкрепени заради таланта и трудолюбието им.

Как започва денят на Любо Киров?

В момента дните ми започват с репетиции от сутринта. Превърнах къщата си в студио за тези репетиции !:) Подготовката за концерта на 10-ти ноември тече с пълна сила. Поканил съм големи музиканти и гости за този проект и мисля, че ще надградим направеното досега с още по-добра продукция!

Коя е любимата ти книга?

„Мисли“ на Блез Паскал.

Кои са талантите на Любо Киров, за които феновете не знаят?

Аз съм завършил Художествена академия, свиря на барабани и съм написал стотици текстове за мен и много други български изпълнители, които добре познавате.

Каква награда искаш да добавиш в колекцията си?

Разбира се, че Грами ( Grammy ) !:)

Върху какъв проект работиш в момента?

Ще ви изненадам с интересна музикална колаборация в скоро време, но ще запазя тайната засега.

"ЗНАМ – Най-доброто от Любо Киров” се издава и разпространява на CD и винилова плоча от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио. Албумът включва общо 18 песни, сред които са най-големите му хитове от последните 15 години като едноименния “Знам“, “Има ли цветя”, “Alright” с ТЕ и Мария Илиева, “Заедно” с Графа и Орлин Павлов, “Ти“ в нов аранжимент, както и live версиите на “Мога“ и “На края на света“ от концерта на Любо в НДК (юли 2016 г.).

Заедно с Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров и Венко Поромански през 2001 г. Любо създава “ТЕ“, която бързо се утвърждава като една от най-успешните български групи. С тях издава албумите “Местоимения“ и “Различен“. През 2007 г. стартира соловата му кариера. Три години по-късно издава първия си самостоятелен албум “Любо 2010“.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай