Камен Андреевски е победителят в промоционалната кампания „Зимата е по-вълнуваща с Mastercard® и Fibank“, който спечели VIP уикенд за двама по време на Световната купа по ски алпийски дисциплини – мъже в Банско. По професия е икономист. В свободното си време обича да практикува водни и летни спортове (джетове, мотори и др.). Срещаме Ви с него, за да разкаже повече за безценното си изживяване по време на Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско.

 

Г-н Андреевски, спечелихте VIP уикенд за двама по време на Световната купа по ски алпийски

дисциплини – мъже в  Банско. Разкажете ни повече. Какво Ви впечатли най-много?

На първо място искам да отбележа, че съм безкрайно щастлив, че получих голямата награда на Fibank, за мен и моята приятелка, а именно ВИП уикенд за двама и паралелно с това искам да подчертая, че аз съм един сериозен и коректен в годините клиент на Fibank.

Получих новината за спечелената от мен награда чрез телефонно обаждане от служител на банката, който с весел и празничен тон ми съобщи, че съм големият победител. 

 

Любител ли сте на зимните спортове? Каква беше атмосферата по време на Световната купа?

Най-много ме впечатли, разбира се, възможността да наблюдавам на живо кръг от Световната купа, придружено с възможността да покарам ски, тъй като аз самият съм почитател на този спорт.

Атмосферата определено беше приповдигната и зареждаща, още повече че имахме български участници в състезанието. Разочароваща беше новината, че в единия ден състезанията бяха отменени заради времето, но организацията беше на ниво, в това число и съпътстващите събития.

 

Наградата включваше и урок за двама по ски или сноуборд. Възползвахте ли се от тази възможност?

Аз и партньорката ми се възползвахме с радост от предварително планирания урок по ски и останахме удовлетворени.

 

Кои от продуктите и услугите на Fibank бихте препоръчали на нашите читатели?

От много години притежавам кредитни карти на Вашата институция и намирам това за голямо преимущество както в България, така и, особено, при пътувания в чужбина. Честотата на използване на кредитна карта в моя случай е ежедневна и многократна. Тук, разбира се, искам да отбележа че притежанието на кредитна карта не те прави по-богат и е изключително важно как се използва този продукт. В тази връзка смятам, че притежанието им е по-скоро за хора с определени финансови възможности.

 

Защо избрахте Fibank за Вашата банка?

Вие, в качеството си на един от най-големите издатели на банкови карти в България, сте правилният партньор за всеки, който иска да притежава банкова карта от различен тип. Също така, аз като клиент на  Вашата банка, за почти всички Ваши продукти, горещо препоръчвам Fibank на всички Ваши читатели и не само. В годините, ясно съм установил, че това е правилната банка за мен, поради няколко основни причини, а именно: изключително добре развита клонова мрежа; удължено работно време на много голяма част от клоновете; представителства в почти всеки МОЛ; слабо ангажиращи и възприемчиви условия; липса на допълнителни и съпътстващи такси към продуктите; прозрачност в условията.

В заключение смятам, че партньорството ни ще продължи и ще се задълбочи в още по-голяма степен.

 

Коментари

Коментирай