За втора поредна година решихме да честитим Баба Марта и началото на пролетта на всички свои клиенти, решили да посетят нашите клонове и офиси на първи март. За целта бяхме подготвили хиляди мартенички, които подарихме с усмивка и пожелание за много здраве и щастие.

В този дух беше и още една идея по случай този непринуден и стар празник. Така няколко дръвчета пред наши сгради усъмнаха украсени като мартенички. А утре е 3-ти март, Националният празник на България. Първа инвестиционна банка е българска банка. Българските ценности са залегнали дълбоко в нашата корпоративна култура и те ни правят това, което сме. Отбелязваме българските празници, а всички тези малки жестове на внимание и уважение срещнаха Вашето одобрение и ни накараха да се чувстваме още по-празнично.

А ако на утрешния ден имате нужда от нашата помощ и съвет, заповядайте в някой от следните клонове: в София – Мол София, София Аутлет Център, Сити Център София, Мол Сердика; в Пловдив – Мол Пловдив; в Стара Загора – Парк Мол Стара Загора. Те са отворени с обичайното за съботен ден работно време.

Поздрави от екипа ни и честит празник предварително!

Коментари

  1. Дръвчето е страхотно, много свежо! Определено прави впечатление.

Коментирай