Преди две седмици изпратихме българските състезатели в Младежките олимпийски игри. Игрите продължават до 26 август, а вече два са спечелените за България златни медала. Пожелаваме им още успехи и смелост в надпреварата!

По случай първите Младежки олимпийски игри ние в ПИБ организирахме специална промоция с много атрактивни награди, предназначени за младите по дух. Имате шанс да спечелите елегантен и бърз лаптоп, с който да се възползвате от интернет банкирането във виртуалния ни клон. Оригинални часовници Swatch и симпатични калкулатори с логото на ПИБ също са в списъка с подаръците.

В томболата за специалните награди участват всички, които си издадат основна или допълнителна дебитна карта V Pay в периода от 2-ри до 31-ви август. Единственото, което трябва да направите, е да платите 1 своя покупка в търговски обект в страната с картата.

Да се разплащаш с дебитните карти е удобно – не се налага да държиш банкноти в портфейла си и да броиш рестото на касата в кварталния магазин. Плащането с твоята дебитна карта V Pay е и по-сигурно, защото се осъществява единствено и само след въвеждане на ПИН-код, който само ти знаеш.

V Pay е дебитна карта също като Visa Electron и Maestro. С нея можеш да се разплащаш в търговски обекти из цяла Европа. Можеш да разчиташ на нея пред над 265 000 банкомата на Стария континент.

Това, което тя предлага в повече, е изключителната сигурност. Информацията за картодържателя и неговата сметка в банката се съхранява единствено в чипа на картата, с което практически прави измамите невъзможни. Освен това картата се издава безплатно, а при тегленето на пари от банкомати на ПИБ и плащането на ПОС терминали също не се дължат такси.

Повече информация за дебитната карта V Pay и за самата промоция можете да намерите на нашия сайт - fibank.bg. А от електронната форма можете да подадеш и заявка за своята V Pay. Успех и на теб в надпреварата за наградите!

Коментари

  1. [...] на дебитните карти V Pay. Организирахме я по случай Младежките олимпийски игри в Сингапур, а за да участвате в нея, необходимо беше да си [...]

Коментирай