First Ladies

Тази Коледа беше специална за Клуба на Първите дами – картодържателките на кредитни карти Diners Club First Lady бяха поканени на едно ексклузивно събитие в ЦУМ под наслов First Ladies’ Tendencies 2010. Много известни и заможни дами се събраха на нощен шопинг  на 22 Декември 2009 и се насладиха на специално модно събитие представено от Първа инвестиционна банка, Дайнърс клуб България и клуб Нюз – предаването за мода и лайфстайл по Нова телевизия. Коледните изненади с подкрепата на ПИБ и Дайнърс Клуб България бяха ексклузивните отстъпки достигащи до -60% в едни от най-реномираните и изискани магазини в ЦУМ и в столицата като цяло – Bobo Zander, Betty Barclay, Purple, Kult Shoes, Santa Marina, Asics, Zoppini Jewels, Bagatt, Altinbas, Giulian, Valentin, Kult, както и Spaghetti Company и Tiger - Bar & Dinner. Другата инициатива съпровождаща събитието беше съвместният проект с Клуб Нюз  - фотоизложба на тема Модна фотография 2009. Тя преобрази изцяло витрините на търговския център, включвайки три различни инсталации, представящи най-интересните вдъхновения на съвременните фотографи. Оригиналната идея се осъществи за първи път в България.

M.G.&N.T.

Предколедните изненади за клиентките на Дайнърс Клуб започнаха месец и половина преди Коледа, в нощта на 10-ти срещу 11-ти ноември. Тогава, на изискано парти във  Farenah Concept собственичките на карти Diners Club First Lady имаха възможност да присъстват на представянето на най-скъпия парфюм Clive Christian, да пият изискано френско шампанско и да пазаруват на воля. Изненадата на вечерта беше диамант подарък, пуснат в нечия чаша с шампанско. Тя бе обявена от Мая Георгиева и Анна Ангелова, изпълнителни директори на ПИБ и Дайнърс клуб България. Късметлията, който откри скъпоценния камък, бе Нели Ташева, собственик на една от водещите софийски адвокатски кантори. Честито!

През новата година очаквайте още много изненади, защото  всички Първи дами са наши специални клиентки и стремежът ни е да им предлагаме нещо ново и забавно във всеки един момент!

Коментари

Коментирай