В компанията на приятели на Fibank, популярни блогъри и влогъри отпразнувахме единадесетия рожден ден на корпоративния ни блог.

blog.fibank.bg e мястото, където публикуваме анализи, полезни съвети, интервюта, споделяме с Вас актуална информация за нашите продукти и услуги.

Дигиталните комуникации се развиват динамично. Всеки ден в нашата работа се изправяме пред предизвикателството да бъдем актуални и полезни за Вас – нашите читатели. В последната 1 година посещенията в блога нарастнаха с 50%, което само може да ни кара да се стараем още повече и да публикуваме разнообразни и качествени материали.

На събитието специален гост беше Антон Оруш – създател на портала за стара българска техника – sandacite.bg , с когото работим от дълги години.

Антон ОрушРожден ден на блога на Fibank

В коктейл партито се включиха технологичните блогъри – Момчил Карабулев от mobilebulgaria.com, Светлин Желев от Kaldata.com, Виктор Николов от digital.bg, Никола Балов от nixanbal.com

Ивелина Атанасова, предпримач и създател на фондацията DigitalKidZ, която работи в подкрепа на дигиталната грамотност и иновативното образование, също бе сред гостите.

Радостина Христова

Радостина Христова от mama.radostna.com забърка коктейл от емоции и спечели одобрението на своите фенове в Instagram. Тя беше победителят в нашето малко предизвикателство, което отправихме към присъстващите, и получи сребърно кюлче-медальон с пълно позлатяване Глаголица от Fibank Gold and Silver.

Fibank Gold and Silverfibank

 

 

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай