В коледната работилничка на Fibank празничното настроение дойде в началото на месец декември. В компанията на блогъри, влогъри, партньори и приятели на банката екипът на „Корпоративни комуникации“ пресъздаде магичното настроение на идващите празници и зареди гостите с много вдъхновение.

Декоратор на вкусни меденки и сладки показа основните правила на гостите в украсяването на традиционното джинджифилово човече, коледната звезда и магическите снежинки.

Fibank коледа работилница

Инфлуенсърите декорираха по свой вкус меденките и публикуваха уникални кадри в социалните мрежи Instagram и Facebook.

Наздравици с греяно вино, аромат на прясно изпечени сладки и коледна магия потопиха всички присъстващи в атмосферата на пъстрата коледна работилничка.

Мария Андреева от kifloblog.com с нейната дъщеря Ани и този път показаха своите творчески заложби.

Мария Андреева kifloblog

Гергана Илиева и Елица Бехар от mademoisellie.com създадоха истинско коледно вълшебство.

блогъри Fibank

Момчил Карабулев от www.mobilebulgaria.com, Виктор Николов от www.digital.bg и Радостина Христова от http://www.mama.radostna.com/ бяха чудесен тандем, за който би завидял самият Дядо Коледа.

Радостина Христова - радостна мама

Антон Оруш, основател на sandacite.bg и гост-автор във FibankNEWS, и този път не пропусна да се включи в нашето предизвикателство и в декорацията му на коледните сладки присъстваха изображения на емблемите на представители от българската техника.

Антон Оруш

Благомира от Spring Lady, Анелия Богданова от LUX handmade Art, Адриана Миразчийска, основател на групата Всички български блогъри на едно място,  Ралица Колева от RoseRed's world Blog, Мила Ташева от  “Аз чета” www.azcheta.com, най-голямата специализирана онлайн медия за книги, четене и литература в България, бяха наши скъпи гости и заедно майсторихме коледни красоти.

Fibank инфлуенсъри

През идващите празнични дни се заредете с положителни емоции и идеи и празнувайте с близките си. Най-важният подарък са споделените емоции с любимите ни хора!

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай