[flv:http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/fib_tupan_zast_13s.flv http://blog.fibank.bg/wp-content/uploads/2008/07/start_screen.jpg 450 450]

Колко са участниците в новата рекламна заставка на ПИБ?

Оставете Вашите отговори до края на работната седмицата!

В петък ще обявим правилният отговор и ще изпратим на всички, които са познали, подаръци от Първа инвестиционна банка!

Дайте Вашия отговор под формата на коментар и попълнете коректно e-mail адреса си, за да можем да се свържем с Вас и да Ви изпратим наградата!

Успех!

Последно допълнение направено на 16.07.2008 - в 10,45 часа:

Скъпи участници,

Радваме се на големия интерес от Ваша страна на загадката, която поставихме и положителната оценка, която давате на работата ни по клипа!

Ще Ви дадем верния отговор преди посочения от нас срок, за да не Ви стане прекалено скучно и ще обявим нова загадка във връзка с клипа :)

Верният отговор е: 50 танцьора + 1 музикант = общо 51

Честито на всички, които съобразиха малката уловка и внимателно са наблюдавали рекламната заставка!

Наградите, които ще раздадем на печелившите до този момент са прекрасни лъвчета- талисмани специално изготвени от ПИБ за предстоящите Олимпийски игри в Пекин.

Същите лъвчета Първа инвестиционна банка ще подари и на българските спортисти, участващи в Олимпиадата, с пожелания за много късмет и медали! Лъвчето е официален талисман на българските спортисти!

За да дадем втори шанс на тези, които проявиха интерес, но не бяха достатъчно внимателни ето и един допълнителен въпрос, на който можете да отговорите в рамките на работната седмица:

От кои райони на България са народните носии, с които са облечени танцьорите?

За тези, които демонстрират познания в сферата на етнографията, сме подготвили допълнителни изненади!

Коментари

 1. Видимите участници в новата реклама на ПИБ са 50 играещи танцьора + 1участник на тъпана /който не е видим, само ръцете му, но все пак е участник/.

 2. otgovor 50 u4astnika

 3. otgovor 50 u4astnika

 4. 50 of course :-)

 5. ха, 50 броя и един тъпанджия, 20 калпака и 10 броя цървули, чакам си подаръка!

 6. барабанчика не трябва да играе, иначе 5 оператора, 3 монтажиста, кабелисти, ИТ, гримьори, шофьори, организатови maitre en scene, etc :-D

 7. 50+1 :)
  Това танцьори от кой ансамбъл са? Напомнят ми на студентите от Зорница. Те ли са? Супер са! Рекламата е право в десятката.

 8. 50 БРОЯ

 9. 50 + 1 според мен :)

 10. 50 танцьори и 1 тъпанджия :)

Коментирай