Вчера 9.11.2009 г. в номинация на журито на конкурсът БГ Сайт, ПИБ спечели първо място в категория Банки и финанси. Публиката също бе номинирала нашия сайт в челната тройка. Конкурсът се провежда от десет години и събира най-важните личности, фирми и хора допринасящи за развитието на българската интернет мрежа. Тази година на десетгодишният юбилей, сред изключително многото кандидати, ние спечелихме 1во място в нашата категория, за което сме наистина щастливи. Още повече, че тази награда се определи от най-активните и най-добрите професионалисти в родното виртуално пространство. В конкурса участваха 183 български сайта, разделени в 12 категории. За категорията Банки и финанси бяха регистрирани 8 участника, един от които бе миналогодишният победител Моите пари. Този сайт се ползва с голяма интензивност и подкрепа от потребителите, тъй като синтезира информация от всички финансови институции, предлага сравнение на депозити, кредити, кредитни карти, лизинги и т.н. Така че конкуренция не липсваше, а финалната права беше изключително оспорвана.

Успехът на ПИБ се дължи на всички колеги от екипа, които допринесоха за създаването, развитието и поддръжката на корпоративния ни сайт. Той съдържа обширна база данни, с широка и леснодостъпна информация относно актуалните промоции, предлаганите продукти, услуги, новини, оферти, специфична информация за инвеститорите. Допълнителни улеснения за клиентите дават интерактивните карти на клонова мрежа и банкомати, актуални валутни курсове, online искания за карти и много други. Сайтът ни се поддържа както на български, така и на английски език и съдържа над 1800 страници!

scan

Веднага след връчването на награда, заваляха съобщения и обаждания от хора и организации, които искаха да ни честитят. В социалните мрежи потребителите бяха развълнувани от номинациите и финалните победители. В Twitter, доста от влиятелните личности също отбелязаха наградата ни:

cipisec Честито!:) RT: Spechelihme!!! @fibank

borislavb Честита награда на @Fibank в БГ Сайт 2009! Напълно заслужена е. :)

rainmakertom RT @borislavb: Честита награда на@Fibank в БГ Сайт 2009! Напълно заслужена е. :)

Al_x4o Айде след на живо, още веднъж поздравления за @chrisgeorgiev,  @fibank@bo_go@yurukov и другите с награди!

yurukov Определено RT @borislavb Честита награда на@Fibank в БГ Сайт 2009! Напълно заслужена е. :)

justinetoms RT @borislavb Честита награда на @Fibank в БГ Сайт 2009! Напълно заслужена е. :)

molif Честито, съвсем заслужено! :-)

@kabinata В БГ Сайт 2009 Банки и финанси печели Първа инвестиционна банка. Браво!!! Честито на готините банкери :) @Fibank

bogoyavlenski Bravo. Imashe zashto :)

mdgeorgiev честито!

Искрено се радваме на успехите, особено когато нашите клиенти, партньори и организатори на подобни събития ни оценят. За това ни помага конструктивната критика и Вашите мнения, до които се допитваме чрез всичките канали за комуникация! Още веднъж едно голямо „Благодаря” на всички, които гласувахте за нас, подкрепихте ни и ни честитихте успеха!

Коментари

Коментирай