С годините приехме 14-и февруари като специалния ден на любовта. Не че имаме нужда от повод, за да изненадаме любимия човек, но на този ден, независимо колко е студено навън, онази, романтичната страна на душата ни старателно обхваща цялото ни същество. Води ни, докато търсим най-подходящия подарък. Той може да е букет цветя, внимателно подготвена романтична вечеря на някое спокойно място, запалени и подредени във формата на сърце свещи, тиха музика...

Истината е, че този подарък е и за нас. Защото мечтаем за искрената усмивка, изпълнения с приятно учудване и благодарност поглед. И прегръдката. Затова и той е наситен с много символичност. Такива са и нашите предложения за този празник – сребърната монета „Love is precious” и изваяният от паладий във формата на сърце талисман „Пламъкът на любовта”.

Монетата „Love is precious”

Монетата „Love is precious” е поставена в красива кутия като сърце, украсена с кристали „Сваровски”, и изобразява два лебеда. Изработена е от най-чиста проба сребро. Потъмняването на благородния метал с времето, дължащо се на окисляването му, кара хората да вярват, че среброто привлича и улавя лошите енергии. Затова и в повечето случаи талисманите са изработени именно от сребро. Те пазят хората, които ги носят, от зли сили.

Талисманът „Пламъкът на любовта”

Талисманът „Пламъкът на любовта” е изработен от паладий. Сияйният му блясък и издръжливостта му на корозия са го превърнали в символ на непобедимостта. Този талисман ще пази Вашата любов, а на 14-и февруари ще разпали нейния пламък.

И двете можете да разгледате в клоновете и офисите на Fibank. Цената на сребърната монета е 100 лв., а на Талисмана – 245 лв. До 14-и февруари можете да ги закупите с 5% отстъпка за Деня на влюбените.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай