Кредитни карти в промоция

Когато получих първата си кредитна карта преди четири години, в началото се притеснявах да я използвам. Всеки път в магазина предпочитах дебитните си карти. Малко по малко започнах да й давам шанс и така с времето открих предимствата й. Преборих и усещането, че кредитната карта е в тежест – тя всъщност е голямо удобство и ако я използваш разумно, дори ти връща пари. Тези впечатления в по-големи детайли вече съм споделил в няколко публикации тук.

Новата ни промоция за кредитни карти е идеална възможност да изпитате удобството на кредитните карти при преференциални условия. Така и Вие ще можете от личен опит да прецените за какво ще Ви е полезна кредитната карта и как да я използвате.

По-ниска лихва

През първите шест отчетни периода от датата на издаване на картата получавате специална по-ниска лихва. Ако сте отлагали покупката на нещо в търсене на решение как да го изплатите на вноски, промоцията е точно за Вас – ще го имате, без да кандидатствате за кредит и без излишни неудобства. След края на шестте периода лихвата ще се върне на традиционните нива за кредитните ни карти. Тогава можете да приложите съветите ни как да погасявате навреме задълженията си и да се възползвате от безлихвения гратисен период.

Без такса теглене на всички банкомати в България и чужбина

За срока на промоцията можете да теглите пари на всички банкомати в България и чужбина без такса.

Без такса за поддръжка през първата година

През първата година от издаването на новата Ви кредитна карта не дължите такса за поддръжката й. В същото време обаче ползвате всичките й предимства, включително безплатната застраховка при пътуване в чужбина и бонус програмата Cashback.

Без такса за издаване на картата

Не дължите такса за издаването на картата.

Промоцията е в сила от 26 август 2013 г. до 28 февруари 2014 г. включително и е за нова и основна Visa Classic, Visa Classic payWave, Visa Златна, Visa Платинена, MasterCard PayPass, MasterCard Златна или MasterCard Платинена. Искане можете да подадете през нашия сайт, в наш клон или в разговор с нашия Контакт център (*bank/*2265 за мобилни и 0800 11 011 за стационарни).

С пълните условия на промоцията можете да се запознаете в нашия сайт www.fibank.bg. Там можете да попълните и искането за кредитната карта, която предпочитате.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Има ли разлика между ВИЗА /МАСТЕР карти в таксата при теглене от банкомат в Европа?Също така ме интересува и при теглене в САЩ:)
    Картите са в български лева:)

    1. Здравейте, г-жо Йосифова! И с кредитните карти Visa, и с кредитните MasterCard таксата за теглене на банкомат в чужбина (независимо в коя държава) е 10 лв. и 3% от сумата. За справка - Тарифата на банката, стр. 30. Поздрави! :)

  2. Здравейте,
    докато тече промоцията за издаване на нови кредитни карти е добре да пуснете една тема каква разликата между VISA и MASTERCARD за потребителите.

    1. Благодарим за идеята, Петър! Публикацията е готова :) Можете да я прочетете на http://blog.fibank.bg/?p=3276. Поздрави!

Коментирай