Lesen credit

Fibank Ви предоставя промоционални условия при кандидатстване за кредит до 10 000 лева или равностойността им в евро.

Можете да кандидатствате за Лесен кредит от Fibank, като представите лична карта. А предварителното одобрение ще получите до 2 часа след кандидатстването.

Срокът за погасяване е до 10 години, като за първите 3 години от срока на кредита, при превод на работна заплата по сметка в Банката с дебитна карта, фиксираният годишен лихвен процент е минимум 6.5%. След третата година лихвата е плаваща, формирана на база СЛП (лихвен процент, базиран на спестяванията) плюс надбавка за останалия период на кредита, съобразно съществуващите програми за потребителски кредити - Стандартен потребителски кредит или Потребителски кредит "Професионалист", с които можете да се запознаете на www.fibank.bg. Годишният лихвен процент се определя в зависимост от индивидуалния кредитен рейтинг на всеки кредитоискател.

При Лесен кредит от Fibank няма такса за предварително проучване и разглеждане на документите, както и комисиона за отпускане.

Можете да се възползвате от промоционалните условия при кандидатствате за Лесен кредит от Fibank до 31 декемви 2014 г.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Здравейте,
    Интересувам се от лесен кредит с превод на пенсията ми във банката. Има ли възрастови ограничения. Относно размера разбрах ,че трябва да е над 400лв.

  2. Искам да попитам дали промоционалните условия на този кредит ще бъдат удължени и през 2015?

    П.С. Пробвах да кандидатствам за него през 2014г. и въобще не беше "лесно" кандидатстването. Ужасно много информация и документи изисквате! За сравнение за кандидатстване за потрбителски кредит в ОББ ми отне 30 мин! А удобрението си от тях получих на следващия ден.
    А от ВАС, ми беше отказан кредита в размер на 3000лв.(при положение,че ми превеждат заплатата в ПИБ), предоставих и надежден поръчител. И най-важното кредитния специалист въобще не си направи труда да ме информира. Всеки път аз се обаждах, за да питам какво става с искането ми за кредит. Получих отговор чак след 2 седмици!Загубихте ми времето.

    1. Здравейте, към момента не можем да Ви дадем информация за това какви промоции предстоят. При бъдещи промоционални условия за кандидатстване за кредит, ще получите информация чрез официалните ни канали за комуникация. Извиняваме се за трудностите, който сте срещнала при кандидатстването за Лесен кредит от Fibank. При бъдещо кандидатстване за кредит или друга услуга, предлагана от Fibank, не се колебайте да се свържете с екипа ни, ако отново срещнете затруднение. Поздрави, Екипът на Fibank

Коментирай