Ето че времето се затопля и летният бриз започва приятно и все по-често да се усеща. Започваме да мислим за летните екскурзии, плажове и топло време. Ако искате парите Ви да работят за Вас, докато Вие почивате през лятото, можете да се възползвате от най-актуалното ни депозитно предложение, а именно Летен депозит.

Най-новата ни оферта е срочен депозит за 3 месеца, годишна лихва 9.75% за лева и евро, за физически и юридически лица. ПИБ не изисква от своите клиенти минимална сума за откриване на депозит, а средства по Летен депозит могат да се довнасят по всяко време от периода му. Откриването е безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. Лихвата по новия депозит на ПИБ се изплаща на падеж, по сметката на депозита. Срокът за откриване на новия промоционален депозит от ПИБ е до 31 юли 2009 г., включително.

Паричните средства по сметки в ПИБ АД, включително по промоционални депозити, са гарантирани съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките общо в размер до 100 000 лв. за всеки клиент.

Коментари

  1. Здравейте, да – зная за новото предложение и това, че е със същите условия.

  2. Здравейте г-н Тошков, Заменихме Летен депозит с по-актулана оферта Супер депозит. По същност продуктът е идентичен, но с валидност на промоцията 30 септември. Поздрави, Екип на ПИБ

  3. Информацията за „Летен депозит“ вече е свалена от сайта ви, въпреки че е обявена валидност до 30 Юли!

Коментирай