Fibank (Първа инвестиционна банка) бе партньор на концерта на Любо Киров – „Знам. Най-доброто от Любо Киров“, който се проведе на 10 ноември 2017 г. и премина при изключително голям интерес.

Новината за концерта беше посрещната с огромен ентусиазъм от феновете и билетите свършиха няколко седмици преди самото събитие.

Зала 1 на НДК се оказа тясна, за да побере под един покрив всички фенове на един от най-успешните български поп изпълнители.

Преди концерта клиенти, приятели и партньори на Fibank успяха да се насладят на стилно частно парти. По време на него гостите на банката имаха възможност да поговорят лично с Любо Киров в неговата гримьорна, след което можеха да се качат на сцената и да изпеят няколко песни от неговия репертоар. Гостите, поканени от ПИБ, получиха и специален подарък – авторска тениска с личен автограф от Любо Киров.

По време на самия концерт публиката пееше и танцуваше неуморно, а на финала изпрати с бурни аплодисменти Любо на крака. На сцената се качи и Орлин Павлов, за да изпее заедно с Любо Киров песента „Вместо мен“, чийто текст Любо написва на една салфетка в заведение за група „Каффе“ преди години.

За незабравимите емоции в тази специална вечер допринесоха и страхотните хитове като „Знам“, „Има ли цветя“, „Заедно“ с Орлин Павлов и Графа, „Мога“ и още куп други песни от едноименния албум на изпълнителя. В концерта участие взеха и Живко Петров (клавиши), Ангел Дюлгеров (китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

Мнението на посетителите след концерта беше, че два часа и половина са били малко и искат страхотните изпълнения на Любо Киров на живо да продължат. Стилната визия, професионалното представяне на голямата сцена, изпълненията на живо, емоцията и разбира се щастливата публика – това бяха само малка част от думите, които описват изживяването за всички фенове на Любо Киров.

Сред коментарите и мненията на фенове в интернет се появи идеята през 2018 година Любо да ги посрещне в по-голяма зала, за да успеят всички желаещи да закупят билет.

През годините запазването на българската култура и традиции се превърна в емблематична кауза за Fibank (Първа инвестиционна банка). Често неправилното финансово планиране на музикални събития води до провал на събитията и фалит на организаторите. Благодарение на подкрепата на Първа инвестиционна банка вече много концерти се провеждат регулярно - освен водеща кредитна институция, банката е и партньор на множество културни прояви целогодишно като Международния джаз фестивал в Банско, концерти на изявени български изпълнители, инициативи на Съюза на артистите в България и други.

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай