Петър Стойчев: "Аз мисля, че ако ние искаме да успеем в каквото и да било, трябва да имаме вяра, трябва да вярваме и всички ние, българите, които искаме да продължим да вървим напред и да се развиваме, трябва да вярваме в банковите институции, трябва да вярваме в банковата система. Аз лично си държа парите в българските банки и няма да се редя на опашки да ги тегля, защото вярвам, че нищо няма да се случи от това, което наблюдавахме през изминалите няколко дни. Аз вярвам, че нещата ще продължат да се развиват добре и занапред. България ще продължи да върви напред и няма да се случват нещата от 1996-1997 г."

Мария Гроздева: "Първа инвестиционна банка е една много сериозна банка, която винаги е стояла зад българския спорт и зад клиентите си най-вече. Аз, като бившо рекламно лице, и дългогодишен клиент, вярвам в тази банка и съм убедена, че е излишна паниката, която се създава в момента. Хора, бъдете по-спокойни и вярвайте, защото това е банката, която стои зад Вас винаги."

Мирела Демирева: "Смятам, че гражданското общество не трябва да продължава да се манипулира. Аз вярвам в Първа инвестиционна банка и стабилността, която тя гарантира. Искам да дам подкрепата си за нея, като призова всички граждани да не се поддават на тези нагли провокации, нека не следваме стадния принцип, да бъдем рационални, защото това е нещо, което не засяга само клиентите на банката, но и всички българи, както и цялата банкова система. Аз лично ще подкрепя банката, като не тегля моите спестявания."

Източник: http://www.novini.bg/

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

Коментирай