Баба Марта наближава, а с нея и пролетта. За да Ви създадем пролетно настроение, избрахме нежни пролетни цветя за най-новото ни предложение към Вас. Разбира се, включихме бялото за здраве през новата година, а червеното за споделената любов.

От днес до края на месец март, можете да се възползвате от офертата ни 3-месечен депозит с годишната лихва 8.75% и споделите пролетното и слънчево настроение. За всеки, който желае да направи свой мартенски депозит - няма минимална изискуема сума за откриването му и по сметката може да се довнася по всяко време. Валутите, в които е възможно да откриете Вашия Мартенски депозит са лева и евро,а депозитът е гарантиран от Фонда за гарантиране на влоговете в банки в размерите, предвидени от закона.

Коментари

  1. Здравейте, г-жо Здравкова. Депозитът, който е описан в публикацията, е бил активен през м. март 2009 г. На нашия сайт можете да разгледате актуални предложения към момента http://fibank.bg/bg/spestovni-produkti-depoziti-vlogove-razplashtatelni-smetki/page/18

  2. Za kakuv deposit stava duma? Razbrah che e za 3 meseza,no za kakva suma?,za da se vuzpolzuvam?

Коментирай