Днес искаме да ви представим Милица Богданова. Или както е вече по-добре позната Милица от „Music Idol 3”. Ние я подкрепяхме, не само защото е част от нашия екип, а и защото е безспорно изключително талантлива и има всички качества да стане звезда. За нас тя е Музикалният идол на ПИБ! Пожелаваме й от все сърце да покори всички върхове, които се изправят на пътя й, най-вече музикалните!

Здравейте! Казвам се Милица Богданова, на 24 години съм от град Димитровград. След като завърших езиковата гимназия в родния си град дойдох в Пловдив, след кратко пребиваване в София и завърших висшето си образование в града на тепетата. С музиката ме свързва онази дълбока страст, която гори в мен през целия ми съзнателен живот, с две думи откакто се помня – аз пея! В момента работя в ПИБ, като успоредно с това продължавам да вярвам в мечтата си – музиката в мен! В ПИБ работя от повече от половин година и за ме тя бе един от основните ми стимули за достойното ми представяне в „Music Idol 3”.

1. От кога пееш?

Пея от дете (е, не така както сега де). Първите ми детски изяви бяха, когато в трети клас се записах в детския градски хор в Димитровград. След няколко години замених хора с музикална школа отново в родния ми град, където научих много: студийна техника, техника на пеене и т.н.

2. Учила ли си пеене?

Професионално не съм учила пеене. Но помня, че още от основното училище любимият ми предмет беше именно музика. Но в музикалната школа научих основните важни неща от музикалния свят на пеенето и стъпването на сцена.

3. Любим жанр? Любима песен?

Любимият ми жанр е английският поп. Неслучайно за мен това е най-слушаният, най-популярният стил. То си идва и от името му „pop” или по-точно „popular”.

Хъм…Любима песен … По принцип имам доста любими, но може би от поп стила “I’m not a girl, not yet a woman” на Бритни Спиърс. Не знам, може би песента отговаря на мен самата в този период от живота ми.

4. А на инструмент свириш ли?

Не. Така и не успях да се науча да свиря на никакъв инструмент. В университета имахме часове по пиано, но да си призная на мен ми беше доста скучно. Но иначе любимият ми музикален инструмент са барабаните.

5. Как реши да участваш в МИ?

В „Music Idol 3” реших да участвам доста спонтанно. Участвала съм в първия сезон на формата, но тогава бях и по-малка и не успях да стигна до моментите, в които ме видяха хората в третия сезон. В „Music Idol 1” достигнах до театралните кастинги,но отпаднах,понеже не вярвах много в себе си и това се отрази върху моето представяне. Но общо взето тази година в последния момент се записах за кастингите, но и приятелите ми бяха виновни за влизането ми в шоуто.

6. Какво беше усещането?

Да участваш в едно такова предаване от световен формат като „Music Idol” наистина е голямо предизвикателство. А да бъдеш сред избраните 20 финалисти от общо 10 000 участника си е направо чест. Докато бях в шоуто усещах доста смесени чувства: страх, любопитство, наслада, удовлетворение, недоволство, та дори и лека свенливост. Но като цяло истинското усещане беше да знаеш, че милиони хора те гледат всяка вечер и то на живо. Повярвайте ми, дори и само заради такива кратки мигове си струва да живееш.

7. Кой/какъв беше най-хубавият момент от твоето участие?

Не знам дали имам най-хубав или най-лош момент. Може би най-много спомени е оставил у мен моментът, когато чакахме до посред нощ да разберем кои са избраните 20 финалиста. А върховният момент за мен бе именно тогава, когато журито ми каза, че и аз съм сред тях.

8. А имаше ли неприятни такива?

Неприятни моменти не бих казала, че е имало. Но най-тъжният момент за мен беше, когато разбрах, че аз напускам „Music Idol”. Изпях последната си песен, след което се прегърнах с всеки един от айдълите. Всички там станахме приятели.

9. По време на концертите имаше сериозна подкрепа от страна на колеги от ПИБ. Това помагаше ли ти?

Безспорно е много приятно да видиш, че хората с които работиш те подкрепят. Особено хора, които дори не познаваш лично. Дори и ръководството на баката ме подкрепи, което изключително ме поласка. Много благодаря за тази подкрепа. Много се изненадах, когато видях, че колегите са качили мои снимки, изпълненията ми в „Music Idol 3” и агитират за мен в блога и във фен страницата на ПИБ във facebook. Изключително много ме затрогна и факта, че във вътрешния сайт на банката – който се използва ежедневно от всички служители – също беше изразена изключително силната подкрепа на колегите ми. Усещането да работиш в такъв екип, в такава сплотена атмосфера е изключително! Благодаря на всички колеги за подкрепата.

10. Продължаваш ли да гледаш Music Idol?

Гледам „Music Idol 3” винаги, когато съм вкъщи и имам възможност. Ако пропусна епизод си го изтеглям от интернет. Разбира се, че ще продължавам да гледам. Както споменах, те са и мои приятели, не само мои бивши конкуренти.

11. Имаш ли фаворит?

Да. Имам си фаворит и това е Боян от Македония. За мен той не е само страхотен изпълнител, но и много забавен и истински човек. И другите ги харесвам, за всеки бих се радвала, разбира се, но най-много искам Боян да победи.

12. Клиентите на банката разпознават ли те? Имаш ли фенове сред тях?

За моя приятна изненада мога да кажа, че доста хора ме разпознаха от предаването. Може би е и заради така „актуалните” ми черни очила, с които ме видя България, а и Македония. Когато съм на работа клиентите ме поздравяват, казват че са ме подкрепили и че съм им се струвала някак си позната, след което са се сетили, че са ме виждали именно в банката. Радват ми се. За което и аз се радвам. Чувствам се добре, когато виждам, че съм създала положителни емоции на хората докато са ме гледали на малкия екран.

Коментари

  1. много готино момиче - секси, но дисциплинирана и сериозна - рядко срещана комбинация от качества. Типично Пибско девойче - само дето може и да пее. Съжалявам, че трябваше да напусне...МА

  2. Много е добра, дано успее в това поприще.
    Аз също я подкрепях всеки път, ама колегите й бяха ненадминати.

  3. Страхотна е! Много успехи и пожелавам и все така усмихната!!!

  4. Браво!

Коментирай