В петък 29.05.2010, в офиса на Първа инвестиционна банка на бул. ”България” 81 се проведе мини голф турнир, организиран от Българската голф асоциация с любезната подкрепа на „Нескафе 3 в 1”. Състезанието бе част от провежданите развлекателно- образователни мини голф турнири в общо 40 офиса на български компании. Участниците бяха разделени в няколко отбора, като всеки отбор имаше личен голф инструктор. Специално за турнира в нашия офис бяха наредени 5 преносими трасета за офис голф, като всеки отбор трябваше да мине през трасетата по 2 пъти.

Alan Rogut

Alan Rogut от БГА обяви наградите, осигурени от Chivas и спонсора, които очакваха победителя.

В нашия турнир взеха участие служители от няколко дирекции на банката, които се намират в офиса на бул. България:

IMG_5422

сред които:

NadiaK2

Надя Кошинска – директор „Кредитиране на малки и средни предприятия”

IMG_5420

Никола Бакалов – директор „ Картови разплащания”

IMG_5443

Божидар Дачев – директор „Административна дирекция”

IMG_5439

Анелия Мирчева – директор „Маркетинг, реклама и ПР”

IMG_5437

IMG_5457

IMG_5442

колеги от Маркетинга, дилърите и Дайнърс Клуб

Турнирът продължи около 1 час, изпълнен с много емоции, смях, спортен дух и топло кафе. Накрая, победител стана колегата ни от Дайнърс клуб България Койчо Йовчев с 19 удара – условието е да се вкара топката във всички 5 дупки с възможно най-малко удари.

IMG_5431

Всички наши колеги, взели участие в турнира, получиха по един ваучер за безплатен, професионален урок в голф клуб Св. София и очакват от победителя в подходящо време да почерпи с добре изстудената награда!

IMG_5468

Коментари

Коментирай