Можете да спечелите екскурзия до Лондон в олимпийския месец с Visa от Fibank!

Подготовките за най-голямото спортно събитие на годината, Летните олимпийски игри в Лондон, продължават, а с тях растат ентусиазмът и очакванията. Междувременно щафетата с олимпийския огън събира стотици хиляди хора на различна възраст, но с обща страст. Именно в този спортен дух е и наградата, която можете да спечелите от нашата нова промоция.

Тя започва днес и ще продължи до 15 юли включително. Ако през това време направите най-малко 5 плащания (на ПОС устройство, контактно или безконтактно, и в интернет) със своята кредитна или дебитна Visa от Fibank, можете да спечелите екскурзия за двама до Лондон през август, олимпийския месец. Ще можете не само да се разходите до Острова, но и да присъствате на Олимпийските игри. Всяко плащане с картата Ви увеличава шанса на 16 юли да изтеглим точно Вашето име. Подготвили сме и допълнителни награди – 30 спортни сака и 30 плажни кърпи. Всяка седмица по време на промоцията ще раздаваме 12 от тях. Шанс да спечелят имат всички, които в рамките на съответната седмица са платили поне веднъж със своята Visa. С всички победители ще се свържем по телефон и така ще уговорим най-удобния начин да получат своите награди.

В промоцията участват всички кредитни и дебитни карти на физически лица, издадени преди началото й, с изключение на служителите на Fibank и членовете на техните семейства. В промоцията не участват и корпоративните кредитни и дебитни карти. Наградата екскурзия за двама до Лондон е с валидност в рамките на м. август 2012 г. Пълните правила на промоцията можете да прочетете в нашия сайт на http://fibank.bg/london.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай