Когато преди няколко години видях за първи път рекламата на First Lady – ко-брандираната карта на Дайнърс Клуб България и ПИБ, за която тук можете да прочетете доста полезни неща, ме обхвана едно смесено чувство на безнадежност и капка завист. Тогава работех много, имах малко пари и да бъда независима беше някаква химера. Гледах тази реклама и всеки път си представях как аз влизах във всеки магазин и си купувам каквото пожелая. Детско, материалистично, не много разумно – но това исках. Не съм сигурна за частта с продавача накрая, защото тогава излизах с един виден софийски начинаещ R’N’B певец и авантюрите ми бяха предостатъчни.

После живота ми започна да се развива все по-динамично и забравих за усещането, което имах всеки път, когато видех мацката с розовата рокля и буклите. Постепенно започнах да постигам някои неща в живота си, като последната ми придобивка беше първата ми карта First Lady. Засега е розова, но силно се надявам, че след няколко години ще се превърне в червена! Да имаш една карта не е най-важното в живота, но когато това е резултат на собствените постижения и личната финасова независимст усещането е прекрасно! Това което притежавам не определя какъв човек съм, но именно защото съм точно такава мога да си позволявам да притежавам определени неща и да си подарявам някои малки удоволствия. Винаги съм мечтала да бъда напълно самостоятелна и финансово независима, сега се чувствам като една успяваща млада жена. Със сигурност има много по-успешни от мен жени, като тези които могат да спасяват човешки животи всеки ден например, но бъдещето тепърва ми предстои.

И понеже може би ще ми се наложи да правя няколко консултации по повод лични съмнения – картата има застраховка в размер на 5 000 лв. срещу рак на гърдата. А, и между другото, пътувах из Европа и с учудване открих удоволствието да ползваш безплатно всички услуги във ВИП салоните на редица летища, там където бе логото на Дайнърс. Чух от приятелки за отстъпки в редица модни магазини, а за целта от ПИБ ми обещаха подарък – каталог с търговците за 2009та година.

Ева Александрова

Коментари

  1. @ City Gal,

    Ко-брандираните карти на Дайнърс Клуб България и ПИБ се приемат в редица обекти, като сред тях има и редица медицински центрове, лекарски кабинети и стоматологични кабинети в цялата страна. С Вашата розова или червена First Lady, можете да ползвате отстъпки, като подробности можете да намерите на http://www.diners.bg и по-конкретно за всички обектите тук: http://www.diners.bg/?lang=bg&p=carts2&p1=where1

    Поздрави,
    Екип на ПИБ и Diner’s Club International

  2. въпроса ми е малко по-встрани от темата - но освен търговците, при които могат да се ползват намаленията винаги съм се чудела има ли и лекарски кабинети или клиники.
    благодаря предварително!

Коментирай