Вчера в неформална и приятелска атмосфера посрещнахме няколко от победителите в промоцията на дебитните карти V Pay. Организирахме я по случай Младежките олимпийски игри в Сингапур, а за да участвате в нея, необходимо беше да си издадете нова или допълнителна дебитна карта V Pay и с нея да направите покупка до края на м. август.

Големият победител е г-н Ванислав Василев, който получи и наградата малък и симпатичен лаптоп – HP Mini. С него той ще може да посещава любимите си сайтове, а и да се възползва от услугата My Fibank, предоставяща точна информация за наличности по кредитни карти и разплащателни сметки.

Единия от часовниците Swatch г-жа Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ, подари на г-н Петър Изаговски, който ни дойде на гости в клон "България" заедно със своето семейство. На награждаването присъства и г-жа Стефка Костадинова, председател на БОК.

Всички победители ще получат своите награди – часовници Swatch и калкулатори с логото на ПИБ, - в удобен за тях клон.

Когато притежавате дебитна карта, не Ви се налага в портфейла си да държите големи суми в банкноти. В търговската мрежа лесно можете да се разплащате със своята карта. С V Pay пък получавате и допълнителна сигурност. Технологията "Чип и ПИН" предотварява копирането на Вашите данни и снижава значително рисковете от неправомерно използване на Вашите парични средства. С картите V Pay освен това можете да се разплащате свободно и безплатно в търговската мрежа. Такса не дължите и при теглене на пари от банкоматите на ПИБ.

Напълно безплатно можете да издадете своята V Pay – в наш клон или онлайн.

Коментари

Коментирай