Дни след като Ивет Лалова развълнува цяла България с големия си успех на Европейското първенство по лека атлетика в Хелзинки дойде моментът лично да й благодарим за всички положени усилия. Първа инвестиционна банка е генерален спонсор на Българския олимпийски комитет и основен спонсор на Българската федерация по лека атлетика, затова се събрахме в нашата сграда на бул. „България” 81Г, за да поднесем на Ивет награда – премия от 10 000 лв. Връчи й я Васил Христов, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка, с пожелания за високи успехи на предстоящите до края на годината състезания и особено на Олимпиадата в Лондон.

Постиженията ни в спорта винаги са били един от националните поводи за гордост. Ивет Лалова пък е ярък пример за това как с целеустременост, отдаденост на една кауза и труд, за да я защитиш, можеш да преодолееш всички ограничения и да победиш. Макар и малка държава, България продължава да ражда и отглежда победители. Въпрос на чест е да ги подкрепяме в техните битки и да ги възнаграждаваме за постигнатите успехи.

Като основен спонсор на Българската федерация по лека атлетика и генерален спонсор на БОК не можем да скрием радостта си от победата на Ивет. Надяваме се, че й предстоят още много такива. Поздрави отново от целия ни екип!

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай