На изискана церемония в сградата на Fibank на булевард „България“ 81Г бяха отличени победителите от последното за 2018 г. издание на програмата „Заедно можем повече“. Изпълнителният директор и член на УС на банката - г-жа Севдалина Василева, връчи наградите на най-добре представилите се служители за периода август-декември 2018 г.

Севдалина Василева награждава Борислава ПашеваБорислава Пашева – кредитен инспектор в дирекция „Корпоративно банкиране“ – победител в категория „Постигане на максимално високи резултати в работата“. Борислава започва работа в Първа инвестиционна банка през септември 2005 г. като младши банков служител обслужване на клиенти. От 2007 г. до момента работи като Кредитен инспектор в дирекция Корпоративно банкиране. Борислава е магистър по икономика от УНСС, специалност „Индустриален мениджмънт“. Владее английски и руски  език.

 

 

 

 

 

 

Fibank служителиДоротея Кондова – банков служител обслужване на клиенти в клон Варна – победител в категория „Изграждане на партньорство с клиентите на банката“. Присъединява се към екипа на Fibank през септември 2018 г. Доротея е завършила Икономически университет в гр. Варна, където е придобила степен бакалавър по специалността „Икономика на търговията“ и магистър по „Корпоративни финанси“. Владее английски език.

 

 

 

 

 

Fibank - награждава служителиМилена Василева – ръководител отдел „Общо правно обслужване“ в дирекция „Правна“ – победител в категория „Принос към постигане на продуктивно екипно взаимодействие“. Милена започва трудовия си път в Първа инвестиционна банка АД през февруари 2002 г. За кратко работи като служител фронт офис, след което приема позицията бек офис в дирекция „Дилинг“. Като юрисконсулт в дирекция „Правна“ започва в началото на февруари 2006 г. През 2011 г. става старши юрисконсулт, а от 2012 г. поема ръководството на отдел „Общо правно обслужване“ в дирекция „Правна“. Милена е завършила две висши образования – специалност „Финанси“ в УНСС, гр. София и Право в Югозападен университет, Благоевград.

 

 

 

Fibank награждава служителиДиана Николова - кредитен специалист „Финансови продукти физически лица“, клон София-изток, дирекция Клонова мрежа - победител в категория „Успешно управление на промяната”. Диана работи във Fibank от март 2013 г. като банков служител  „Обслужване на клиенти“ в клон Перник. От декември 2016 г. заема настоящата си длъжност в клон София-Запад. Завършила е висшето си образование в УНСС, гр. София, от където е дипломиран бакалавър и магистър по „Счетоводство“ и „Икономика“. Владее немски и английски език

От името на Диана Николова – кредитен специалист финансови продукти физически лица, клон София-Запад, дирекция „Клонова мрежа“, наградата получи г-н Иво Павлов - Управител на клон София-Запад. Служителите бяха придружени и от своите преки ръководители, а събитието приключи с коктейл и празнична вечеря.

Програмата „Заедно можем повече“ продължава успешно да се реализира в своята четвърта година, като от стартирането й до момента служителите на Fibank са получили над 700 благодарности и похвали от клиентите и своите колеги. 90 са наградените в изданията на програмата. През 2019 г. „Заедно можем повече“ продължава да се развива, като новата категория „Позитивност и адаптивност в условия на промени“ ще замени досегашната „Успешно управление на промяната“. Първото гласуване за годината ще обхване номинираните за месеците януари-април 2019 г.

Севдалина Василева награждава победители в Заедно можем повече

На снимката: Доротея Кондова, Борислава Пашева, г-жа Севдалина Василева – Изпълнителен директор и член на УС на Fibank, Иво Павлов – управител на клон София-Запад и Милена Василева.

Коментари

Коментирай