Приятно е да стиснеш ръката на ентусиазиран от победата човек, току-що постигнал една от своите големи мечти. Сани Жекова ни дойде на гости, за да сподели радостта си, а и за да ни разкаже малко повече за надпреварата.

Въпреки тежката контузия миналата година тя демонстрира невероятни умения върху своя сноуборд, проектиран специално за нея от треньора й и нейн баща Виктор Жеков. Дългите тренировки и положените усилия й позволиха да отбележи и така желаната победа. Сани не само взе първото място по бордъркрос, но зае и второто място в Световната купа в Ароса, Швейцария.

Състезателният й и неуморен дух ни дават надежди за все повече победи и от все сърце й желаем следващия сезон да се сбъдне и другата й мечта – да се качи на най-горното стъпало на подиума.

Мая Георгиева, изпълнителен директор на Fibank, връчи на Сани парична награда за забележителния успех - 10000 лв. в дебитна карта от ново поколение Maestro PayPass, която напълно подхожда на младата дама. Награда имаше и за неуморния й баща Виктор – златно кюлче "Фортуна" на швейцарската компания PAMP – с пожелания следващият сезон да им донесе и купата. Цеко Минев, председател на Българската федерация по ски, поздрави Сани и изрази радостта си от победите на България и нейните спортисти.

Като генерален спонсор на Българската федерация по ски Първа инвестиционна банка подкрепя усилията на българите, отдали се на спорта и издигащи България в световните ранглисти. Успех, Сани!

Коментари

  1. Браво на Сани. Пожелавам и бъдещи успехи в сноуборд спорта. Нека всички взимаме пример от тази българска звезда! :)

Коментирай