Блогът на Първа инвестиционна банка е един от най-активните канали за комуникация с нашите клиенти. Той ни помага да споделим интересни и важни неща с вас, да ви питаме въпроси от всякакъв характер, а вие на ваш ред да споделите мнения и препоръки и въобще да обсъдим всякаква тема касаеща ежедневието ни. Активната и двустранна комуникация е възлова за това начинание и тя всъщност прави блога ни интересен, за което искрено ви благодарим! Ето защо, ние силно насърчаваме активното участие – било то четене или споделяне чрез нашата платформа. В една публикация от месец април, дискутираща въвеждането в експлоатация на последната версия на виртуалния ни банков клон ви обещахме, че участниците с най-конструктивни препоръки ще спечелят награда. Също така, клиентът с най-много транзакции за периода на тестване (до 31-ви май 2009 г.) също печели награда.

Най-активните участници са:

Николай Сербезов – за най-конструктивни препоръки; печели сребърно кюлче „Фортуна”

Мартин Цачев - за най-конструктивни препоръки; печели сребърно кюлче „Фортуна”

С. Я., клиентски номер 644377 – най-много транзакции – 631; печели кожен тефтер на ПИБ

scan copy

Честито на печелившите!

П.П. – моля пишете ни във формата за обратна връзка, като посочите име, точен адрес с пощенски код и мобилен телефон, за да ви изпратим наградата. Ако за вас е по-удобно да получите наградата си от най-близкия ни офис, посочете този вариант и предпочитания офис. Поздрави!

Коментари

  1. На мен ми подариха тениска с логото...кефи си ме и си цъкам с нея ;)

  2. Браво бе...значи ценни коментари сте получили. Браво че давате награди, аз съм ви клиент от седмица и банкирането е доста професионално!

Коментирай