С наближаващите зимни празници идва времето на подаръците, изненадите, ваканциите и големите празненства. И защото и ние, от голямото семейство на ПИБ също се вълнуваме от тези събития, сме подготвили многобройни награди за настоящите и бъдещи клиенти с кредитни карти Visa и MasterCard.

Подготвили сме 2 плазмени телевизора, 20 Swissmemory флаш стика със швейцарско ножче и 40 картодържателя Lanvin, които ще раздадем на лотариен принцип на тези от Вас, които в периода от 16.11.2009 г. до 15.01.2010 г. си издадат кредитна карта Visa или MasterCard и направят поне една транзакция с нея на ПОС терминал. Печелившите участници в промоцията ще бъдат изтеглени на 30.01.2009 г. в присъствието на нотариус, а наградите ще бъдат разпределени по равно за притежателите на MasterCard и за притежателите на Visa. Можете да заявите своята кредитна карта от ПИБ във всеки наш офис, чрез online формата за издаване на кредитна карта или като се обадите на Контакт центъра на 0800 11011 и след като направите своята първа транзакция, автоматично ще Ви включим в томболата!

mastercard

За всички настоящи притежатели на кредитни карти Visa или MasterCard, които смятаме за наши лоялни клиенти, също сме подготвили подаръци и изненади! Периодът на промоцията е същият – от 16.11.2009 г. до 15.01.2010 г. Условието за автоматично включване в томболата е – 10 реализирани транзакции на ПОС терминал с кредитната карта, без ограничение за минимална сума на покупката, като плащания както в България, така и в чужбина ще бъдат зачитани. Класиралите се участници ще имат възможност да спечелят една от следните награди – 2 снежни уикенда за двама в 4-звезден хотел в Банско, включващи 2 нощувки, двудневни лифт карти, 2 закуски и 2 вечери; 20 ваучерa на стойност 200 лв. всеки за покупка в магазините на Макс Спорт и Count of Florence; 40 бутилки специално вино „T&T”. Наградите ще бъдат разделени по равно за държателите на Visa и за държателите на MasterCard.

visa

Подробности за правилата на промоцията можете да намерите в нашия официален сайт.

Коментари

  1. @ radoslav gerasimov С тази публикация смятаме, че отговаряме на въпроса Ви. Поздрави, Екип на пИБ

  2. е айде де кой спечели-или са ваши хора спечелилите? немога да разбера седмица мина и никъде нищо!
    защо така?

  3. @ radoslav gerasimov Отговорили сме на въпроса Ви в страницата на AskFibank. Поздрави, Екип на ПИБ

  4. koi speceli nagradite -kyde sa pobeditelite? ili ???

Коментирай