До края на октомври ще приключи преместването на част от дирекциите и отделите на ПИБ от централната част на столицата (от ул. Стефан Караджа № 10), в нова и модерна сграда, която се намира на бул. България № 81 Г. Под един покрив занапред ще работят дирекциите "Дайнърс клуб България", „Картови разплащания”, клон "Интернет", „Международни разплащания”, „Маркетинг, реклама и ВО”, „Управление на човешките ресурси”, „Кредитиране на МСП”, „Продажби”, „Операции и IT”, „Административна” и "Финансово-счетоводна". Новата ни сграда е с висок енергоспестяващ клас А, отличава се с изключителна сигурност на комуникациите и захранването, ергономичност и съответства на всички стандарти за ефективна работа на модерна банкова институция.

Избрахме една от най-комуникативните части на София, която с бърз темп се обособява като търговски и административен център, а това неминуемо ще подобри работните процеси на новата сграда. Разполагаме с леснодостъпни и обширни наземни и подземни паркинги, което значително улеснява престоя на клиентите в ПИБ. Банковият салон в новата сграда на бул. България № 81 Г предлага на клиентите всички банкови продукти, включително кредитиране на граждани.

Освобождаването на помещенията в центъра на града, наемането на нови и модерни сгради за нашите служители води до оптимизиране на разходите по експлоатация и поддръжка на сградите, оптимизация на процесите, подобряване на клиентското обслужване.

Fibank Bulgaria blvd

В другата сграда на ПИБ на бул. Драган Цанков 37 клиентите могат да намерят дирекциите „Правна”, „Корпоративно банкиране”, „Методология”, „Клонова мрежа” и „Банкиране на дребно”.

n46003909063_1594182_3028690

Като социално отговорна институция към обществото и своите служители, осигуряваме модерни, ергономични и функционални работни места.

Коментари

  1. Честито :)

Коментирай