С настъпването на пролетта, имаме удоволствието да предложим на своите клиенти една нова колекция златни и сребърни изделия от серията icons. Произведенията са изработени специално за българския пазар и се предлагат екслузивно за клиентите на Първа инвестиционна банка. Представяме на Вашето внимание дизайнерските сребърни и златни кюлчета-медальони Blooms, произведени от швейцарската рафинерия PAMP, съвместно с Дирекция “Злато и нумизматика” на ПИБ:

bloomG

Елегантните медальони бяха представени преди броени дни на световноизвестно бижутерийно изложение в Ню Йорк, където събраха впечатляващо одобрение и възхищение. За първи път подобна колекция предлага изделията с два отвора, за по-надеждно и стилно окачване. Изображенията върху кюлчетата-медальони символизират нежността и красотата на 3 красиви цветя, които имат способността да разцъфват отново и отново; това са дивата роза, водната лилия и орхидеята. Чарът им е предизвиквал редица художници да ги изобразят по най-различни и очарователни начини, а ние от ПИБ избрахме своя уникален вариант, който Ви предлагаме в настъпващата пролет. Новата серия е посветена на пролетта и обновлението на природата, на празника Цветница и на жените, които често сравняваме с цветята, с цвета и аромата на човешкия живот.

bloomBox

Медальоните от серията icons - Blooms (цветя) са с тегло 1/5 тройунция (6,22 грама) сребро с проба 999/1000 или злато с проба 999,9/1000. Към всяко изделие сме включили верижка от сурова коприна с бижутерска закопчалка, поднесени в торбичка от органза. Вашето кюлче-медальон ще получите в картонена луксозна кутия на PAMP във някой от офисите на Първа инвестиционна банка. Честита първа пролет!

Коментари

  1. Здравейте, г-н Василев, Ще се радваме да помогнем. Какво имате предвид под "шаши"? Поздрави!

  2. interesuvat me srebarni shashi proba 925 do 1000
    molja za oferti

Коментирай