Предложението е с 0% лихва за първата година

Имаш нужда от собствен дом, защото си самостоятелен и искаш да заживееш сам, защото си създал семейство и имаш нужда от повече пространство, или просто имаш нужда от нов дом, на ново място…

Причините да се замислим за ново жилище могат да бъдат много и различни, но всички те обикновено са свързани с личната идея за свобода и избор. В тази посока беше разработен и новият продукт на Fibank – Жилищен/ипотечен кредит „Право на избор”.

Нашите кредитни специалисти разработиха продукт, при който сами избирате условията. Предложението е с 0% лихва за първата година, с ниска фиксирана годишна лихва – от 6.5% за втората и третата година и плаваща годишна лихва за останалия период на кредита. Тези условия се прилага при ползване на пакет продукти и услуги от Fibank, който включва:

Pravo na izbor Към кредита предлагаме и допълнителни екстри, които се заявяват при кандидатстване и зависят от избрания от Вас кредитен план. При избор на екстра годишният лихвен процент по кредита се променя с определена надбавка.*

Можете да заповядате в удобен за Вас офис, за да разговаряте с кредитен специалист, който ще може да Ви даде съвети как да моделирате кредита, за да отговаря на Вашите възможности и изисквания. Няма такса за кандидатстване, а валутата може да бъде левове, евро  или щатски долари.

Сред допълнителните екстри, които можете да изберете, са Гратисен период, Лихвен бонус, Овърдрафт, Фиксиран лихвен процент и др.

В случай, че изберете например допълнителна екстра Лихвен бонус (cashback), Вашата коректност се възнаграждава с бонусът в размер на 1% на годишна база върху остатъка от главницата по кредита за периода. Той се получава след като коректно сте обслужвали 12 последователни месеца всички, ползвани от  Вас кредитни продукти и услуги от Fibank.

Като клиент на банката можете да използвате и екстрата Гратисен период, с която получавате възможността на всеки 5 години след първата от срока на договора, да не плащате главницата или вноската по кредита по Ваш избор до 12 месеца. Гратисният период се ползва при нужда и предоставя допълнителна сигурност, в случай че се появят временни финансови затруднения.

За да се запознаете с всички допълнителни възможности, които можете да получите с нашия нов продукт, Ви съветваме да разговаряте с наш кредитен специалист в удобен за Вас офис.

Максималният срок за погасяване на кредита „Право на избор” е до 35 години, като няма ограничение в максималния размер на отпусканата от Fibank сума.

За ваше улеснение Fibank издава безплатно на всеки клиент удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца. По този начин всеки клиент предварително знае с каква сума може да разполага и лесно може да намери желания имот.

Кредитът се отпуска в размер до 90% от пазарната стойност на недвижимия имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла. Обезпечението на кредита е ипотека върху закупувания или друг недвижим имот.,

Годишният лихвен процент се определя в зависимост от индивидуалния кредитен рейтинг на всеки кредитоискател. При рефинансиране на кредит от друга банка лихвеният процент за втората година от срока на кредита се намалява с 1%.

*Повече детайли можете да откриете на: http://www.fibank.bg/bg/jilishten-kredit-pravo-na-izbor/page/3467#nasheto-predlojenie

Десислава Богданова

Здравейте! Аз съм Десислава - Мениджър "Корпоративни комуникации”. Основните ми интереси са в областта на дигиталните комуникации, дигиталното банкиране и новите технологии.

Коментари

  1. Здравейте, г-жо Евлогиева! В случай, че вече използвате част от посочените в пакета опции, е нужно, за да кандидатствате, да допълните само тези, които не използвате към момента. Промоционалното предложение включва всички посочени продукти и услуги в пакета. В продължение на Вашето запитване, бихме искали да Ви информираме, че мрежата от търговски обекти в България, в които се приемат карти Diners Club International се разраства активно и се е увеличила два пъти от 2011 г. Към настоящия момент в България картите Diners Club International се приемат в около 15 000 търговски обекта и съответно над 4400 банкомати. На международно ниво се приемат в 25 500 000 търговски обекта и съответно над 1 000 000 банкомати по целия свят. Също така продължава работа допълнително за увеличаване на покритието до 90 % от търговската мрежа в България. Съжаляваме за създалото се неудобство в конкретната ситуация и Ви уверяваме, че на web сайта www.diners.bg можете да намерите цялата необходима информация относно параметри на продуктите, общи условия, денонощни телефони за връзка и други.Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна. В случай, че имате допълнителни въпроси във връзка с Diners Club не се колебайте да се свържете на денонощния телефон GSM: (088) 929 0000 или във facebook страницата: www.facebook.com/DinersClubBulgaria.

    1. Благодаря за отговора.

  2. Част от включените в пакета услуги вече ползвам от ПИБ - още веднъж ли трябва да ги поръчам, ако реша да кандидатствам за такъв кредит?

    Що се отнася до Дайнърс Клуб, преди 2-3 години имах такава и предсрочно се отказах - не само защото в България не върши почти никаква работа, ами и заради лошото обслужване (служителите не отговаряха, когато по моя молба служители от ПИБ им звъняха във връзка с проблеми) и пълния с грешни линкове сайт (не можеше да се открият основни документи като общи условия и т.н.).

    Защо вкарвате в пакета такъв продукт, който очевидно не е особено харесван от клиентите? Дори във Фейсбук, където потребителите не се скъпят да лайкват, харесванията на Дайнърс са по-малко, отколкото на любителски снимки на котенца . :-)

Коментирай