Двете ни статуетки от БГ Сайт - за 2009 и 2012 г.Вчера получихме едно наистина високо отличие - нашият корпоративен сайт, fibank.bg, спечели първото място в конкурса „БГ Сайт” и така стана най-добрият корпоративен сайт на годината! Той бе номиниран от журито сред 21 участника в категорията „Корпоративен сайт”, а на финалната права се изправихме заедно със сайтовете на Дайнърс клуб България и Kia Motors Bulgaria. Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, лично получи статуетката и грамотата от Георги Ранделов, изпълнителен директор на Майкрософт България.

Когато започнахме работа по новия fibank.bg, имахме три прости крайни цели:

- да бъде красив, защото обичаме красивите неща;

- да бъде удобен и приятен за Вас, нашите клиенти, за да можете лесно да достигнете до информацията, от която имате нужда;

- да използва най-модерните възможности на уеб.

Оказа се, че постигането им е възнаграждаващо предизвикателство. Съдейки по реакциите на нашите клиенти и колеги, с първите две се бяхме справили успешно. С участието си в „БГ Сайт” искахме да проверим и дали сме постигнали третата си цел. Тук е моментът да благодарим на екипа в банката, който работи така усилено по новия дизайн на сайта. Вложихме много знания и идеи, които се радваме да видим прехвърлени от листите хартия в браузърите на компютрите и мобилните си телефони. Благодарим и на професионалистите от StudioX, които превърнаха амбициите ни в реалност и ни помогнаха в избистрянето на концепцията.

Конкурсът „БГ Сайт” през годините се доказа като платформата, която среща най-добрите в българското уебпространство и на която се отличават най-успешните примери в родния уеб. Оценяваме усилията на екипа на Фондацията „БГ Сайт”, който за 13-а поредна година издига тази платформа. Благодарим и на журито за професионализма, отделеното време и високата оценка! С гордост ще поставим статуетката от тази година до статуетката за първото място, което получихме със стария fibank.bg през 2009-а в категорията „Банки и финанси”, и с интерес ще очакваме „БГ Сайт 2013”!

Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, получава наградата от Георги Ранделов, изпълнителен директор на „Майкрософт България”

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

  1. Поздравления.

    Като цяло, всичко направено от и за Фибанк, от гледна точка на дизайн, ползваемост и степен на наслада за окото изглежда доста, доста добро.
    Удоволствие е и да браузиш сайта, и да минеш през my.fibank.bg.

    Рядко пиша по тази тема, но и рядко има за какво да пиша. В това отношение много от останалите продукти на пазара имат да наваксват, като не мога и да отрека, че някои от тях вече се подобряват.

  2. Поздравления!
    Заслужена награда!!!

Коментирай