Ново кюлче медальон в нашата колекция – „Глаголица”

Радваме се да Ви представим резултата от последния си съвместен проект с швейцарската рафинерия PAMP (ПАМП). Кюлчетата медальони са едни от най-търсените в нашата колекция, защото са нежни, ценни и наистина достоен подарък за най-близките хора. В най-новото кюлче медальон вложихме още повече усилия. То изобразява символи от глаголицата. Създадена около 855 г. от Св. Константин-Кирил Философ, тя е първата славянска азбука. Наименованието й е образувано от „глаголъ”, което означава „дума”, и „глаголати”, което означава „говоря”. Всеки един от нейните знаци е символ за сила и мощ, за духовност, пренесена във времето, за да пребъде България.

Кюлчето медальон „Глаголица” е един хубав начин да отбележим 20-ата годишнина от създаването на Fibank. То е изработено от сребро с най-чиста проба (999/1000) и е с пълно позлатяване. Тежи 6.22 г (1/5 тройунция) и е поставено в специална вакуумна опаковка на рафинерията PAMP, за да бъде съхранявано добре и сертифицирано по стандартите на Лондонската метална борса. Комплектът включва стилна торбичка от органза, верижка от черна сурова коприна, бижутерска закопчалка в златист цвят и луксозна кутия. Вече можете да го разгледате в нашите клонове и да изненадате с него любим човек. Цената на кюлчето медальон е 90 лв. с ДДС.

Иван Ралчев

Иван е специалист, развиващ се в сферата на Маркетинга и Новите медии. В блога можете да откриете негови статии за различните банкови продукти. Използва активно интернет и новите технологии, затова и обича дистанционното банкиране и безконтактните разплащания. Особено любопитни са му тенденциите в мобилните разплащания.

Коментари

Коментирай